Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

"EUROSTAT" ΚΑΙ "GOLDMAN SACHS" Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !


«EUROSTAT», όπως λέμε «GOLDMAN SACHS»…!

Μάθαμε τον τελευταίο καιρό για τα οικονομικά όργια που έκανε, από εποχής Σημίτη ακόμα, η αμερικανική τράπεζα στη χώρα μας. Τα όργια αυτά «έκπληκτοι» τα ανακάλυψαν και οι Ευρωπαίοι τεχνοκράτες και πολιτικοί λες και ανακάλυψαν την Αμερική, (για πρώτη φορά !).

Δικαίως ο Έλληνας Πρωθυπουργός επιτέθηκε τόσο στον Πρόεδρο της Επιτροπής, όσο και στη Eurostat, με βαριές εκφράσεις και υπονοούμενα συγκάλυψης των πλασματικών στοιχείων που έστελνε η κυβέρνηση Καραμανλή στην Ευρώπη. Άλλωστε, δεν είναι η μόνη φορά που η κυβέρνηση της ΝΔ εξαπατά την Ευρώπη. Η τακτική της αποστολής ψευδών και πλαστών στοιχείων στην Επιτροπή και τη Eurostat δεν ακολουθήθηκε μόνο στον τομέα της οικονομία. Πλαστά στοιχεία έδινε, κατά συρροή η Νέα Δημοκρατία και στο Ευρωκοινοβούλιο για αναφορές πολιτών σε διάφορα θέματα. Ο διασυρμός που υφίσταται η χώρα από τις εγκληματικές αυτές πράξεις της προηγούμενης κυβέρνησης στο εξωτερικό είναι ανυπολόγιστος και συμπαρασύρει όλους τους τομείς, ακόμα και τους υγιείς, της ελληνικής αξιοπιστίας.

Το Ευρωκοινοβούλιο διεξάγει ήδη έρευνες για την αποστολή πλαστών στοιχείων σε αναφορές πολιτών από το 2005 από την ελληνική κυβέρνηση, με δεδομένη πλέον τη δυσπιστία που υπάρχει για τη χώρα μας. Ωστόσο, οι Ευρωπαίοι δεν είναι άμοιροι ευθυνών και θα έπρεπε ο Έλληνας Πρωθυπουργός να ασκήσει όλα τα δικαιώματά του για να αναζητηθούν και οι «συνεργοί» της προηγούμενης κυβέρνησης στις Βρυξέλλες.

Μια τέτοια εξέλιξη θα απογύμνωνε τον Πρόεδρο Μπαρόσο, ο οποίος φέρει και το κύριο βάρος της υποστήριξης στις πρακτικές συγκάλυψης που εφαρμόζουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ενώ, θα καταδείκνυε περίτρανα τις πολιτικές ευθύνες του «λύκου» που βάλανε να φυλάει τα πρόβατα ! Ήδη, οι έρευνες στην Αμερική προχωρούν κανονικά, λόγω της πανίσχυρης Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και αναμένεται να υποδειχθούν άμεσα και ποιοι Ευρωπαίοι γνώριζαν απαρχής τις πρακτικές που ακολουθούσε η Τράπεζα. Ευτυχώς που υπάρχει και η αμερικανική δικαιοσύνη και πέφτει άπλετο φως σε ορισμένους τομείς της ευρωπαϊκής οικονομικής ζωής. Έτσι, φυσικά, έφτασε και το σκάνδαλο της Siemens στη Γερμανική Δικαιοσύνη. Για την Ελληνική Μποτσουάνα.. ούτε λόγος ! Ίδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου