Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ . (Ποιός από τους δύο θα φύγει, ποιός θα μείνει ;).

Μετά το περίφημο "..άντε και γ.. ", που φέρεται να είπε η Ντόρα στον πρώην Πρόεδρο και Πρωθυπουργό κ. Κ. Καραμανλή, για τη μη στήριξη στις εσωκομματικές εκλογές, οι δυο τους συναντήθηκαν προχθές προκειμένου να "σπάσει" ο πάγος. Αυτό αναφέρθηκε επισήμως όπου στα λεχθέντα της συναντήσεων φέρεται να ήταν και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σε ότι αφορά τις Εξεταστικές Επιτροπές. Το "κοινό μέτωπο", που φαινομενικά, σχηματίζουν ο πρώην Πρωθυπουργός και η υποψήφια Πρόεδρος της ΝΔ δεν υπαγορεύεται μόνον από τις εξελίξεις στα σκάνδαλα της Σήμενς και του Βατοπεδίου, αλλά και στην πολιτική που ασκεί ο σημερινός Πρόεδρος του κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς φαίνεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την κ. Μπακογιάννη και τις κινήσεις της, τόσο στο θέμα των εξεταστικών, όσο και στη γραμμή που ακολουθεί γενικότερα. Σε ότι αφορά τον πρώην Πρωθυπουργό, ήδη ο Πρόεδρος της ΝΔ άρχισε να παίρνει αποστάσεις τόσο για την πολιτική που άσκησαν οι κυβερνήσεις του κ. Καραμανλή, όσο και από τον ίδιο προσωπικά.

Κάτι τέτοιο μπορεί να ερμηνευτεί και σαν την απόλυτη θέληση του Προέδρου της ΝΔ να ριχτεί "άπλετο φως" σε όλα και για όλους εφόσον, οι δημοσκοπήσεις δείχνουν κάτι τέτοιο και η κατρακύλα σε αυτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωθούν τον Πρόεδρό της σε "θεαματικές" κινήσεις αυτοκάθαρσης !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου