Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

18χρονη σκότωσε 62χρονο γιατί ήταν ομοφυλόφιλος

Θα περάσει το υπόλοιπο της ζωή της πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Ακριβώς την στιγμή που θα άρχιζε η κανονική της ζωή. Όμως η ίδια έγινε δολοφόνος και πήρε αυτό που τις αξίζει.

Είναι νέα και όμορφη. Και μόλις 18 ετών. Όμως η Ruby Thomas, δεν τα σκέφτηκε αυτά όταν επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα σε έναν 62χρονο ομοφυλόφιλο δημόσιο υπάλληλο, απλά επειδή περπατούσε στο δρόμο, χέρι-χέρι με έναν άλλο άντρα.
Όλα έγιναν στις 25 Σεπτεμβρίου του 2010. Η νεαρή κοπέλα και ο φίλος της επέστρεφαν από ένα πάρτι όταν είδαν, στην Trafalgar Square, τον άτυχο Ian Baynham.
Μεθυσμένη η Ruby..................
άρχισε να βρίζει τον 62χρονο ανάμεσα σε δεκάδες τουρίστες που περνούσαν εκείνη την ώρα από το δρόμο. Τον έβριζε γιατί ήταν ομοφυλόφιλος ενώ αυτόπτες μάρτυρες λένε πως τα λόγια που του έλεγε δεν τα είχαν ακούσει ποτέ από ένα νέο κορίτσι.
Στη συνέχεια ανέλαβε ο φίλος της που με μια μπουνιά στο πρόσωπο τον έριξε στο έδαφος. Το τελειωτικό χτύπημα όμως ήθελε να το δώσει η ίδια η 18χρονη. Με απίστευτη μανία και μίσος, η Ruby Thomas κλώτσησε τον άντρα στο πρόσωπο.

Η παρέα έφυγε τρέχοντας αφήνοντας αιμόφυρτο τον άτυχο Ian. Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα, μια κάμερα σε ασανσέρ κοντινού κτιρίου, τους κατέγραψε να γελούν σαν να μην είχε συμβεί τίποτε.
Στις 13 Οκτωβρίου, λίγες μόνο ημέρες μετά την επίθεση, ο 62χρονος δημόσιος υπάλληλος υπέκυψε στα τραύματα του.
Χθες βράδυ το δικαστήριο έκρινε την 18χρονη και τον φίλο της ένοχους για την ανθρωποκτονία του Ian Baynham.
Μάλιστα πριν από επτά χρόνια, ο πατέρας της κοπέλας είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία στο ίδιο δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου