Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Η VODAFONE ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ...

Η VODAFONE ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ...


Η VODAFONE η μεγάλη Εταιρία Κινητής Τηλεφωνίας θα είναι φέτος ο μέγας χορηγός της Ονειρούπολης της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που πραγματοποιείται στην χώρα μας.

Σε συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος Δράμας κ.Θωμάς Μαργαρίτης ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της εταιρίας για την συμβολή τους στην φετινή Ονειρούπολη.
Όπως ανέφερε:

"Κάναμε μια τιτάνια προσπάθεια να έχουμε την καλύτερη Ονειρούπολη των τελευταίων χρόνων και σε ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά και σε δωρεάν δράσεις οι οποίες θα είναι περισσότερες, την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν φέτος και άλλοι ανταγωνιστές. Η Ονειρούπολη προετοιμάζεται
ολόκληρο το χρόνο. Στόχευσή μας ήταν να βρούμε και χορηγούς οι οποίοι θα χρηματοδοτήσουν αυτήν την προσπάθεια, για να μην βαρύνουν όλα τα έξοδα, τον Δήμο. Στην κατεύθυνση αυτή, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω, ότι επίσημος και μέγας χορηγός την φετινής δράσης, θα είναι η μεγάλη εταιρία κινητής Τηλεφωνίας VODAFONE".

Από την πλευρά του ο κ. Δημήτρης Μίχας Περιφερειακός Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της VODAFONE για την Βόρεια Ελλάδα ανέφερε: "Η Ονειρούπολη που δημιούργησε ο Δήμος Δράμας στοχεύει στην προσφορά στο παιδί αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων μας. Η διαρκώς αυξανόμενη σημασία της Ονειρούπολης, άλλωστε, με τη σημαντική της επιρροή...
 ...στην περιοχή, δεν θα μπορούσε να αφήσει αμέτοχη τη VODAFONE. Το γεγονός και μόνο ότι μια τόσο σημαντική διοργάνωση που συγκεντρώνει χιλιάδες κόσμο πραγματοποιείται στην Δράμα συμφωνεί απόλυτα με τη στρατηγική της VODAFONE να έχει ενεργό παρουσία σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και να υποστηρίζει ενέργειες που ενισχύουν και αναπτύσσουν την πολιτική ζωή των τοπικών κοινωνιών.Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι στο περίπτερο του Αρκτούρου στο πλαίσιο της Ονειρούπολης θα ενημερώνεται το κοινό για το πρωτοποριακό ερευνητικό πρόγραμμα, το οποίο αξιοποιεί την τεχνολογία της κινητής επικοινωνίας για την προστασία της καφέ αρκούδας και του οικοσυστήματός της. Το πρόγραμμα αυτό το έχουμε δημιουργήσει σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση Αρκτούρος.Είμαστε σίγουροι ότι και η φετινή διοργάνωση θα έχει την ίδια και ακόμη μεγαλύτερη απήχηση από πέρυσι και αποτελεί χαρά η συμμετοχή από κοινού με το Δήμο Δράμας για την υλοποίηση της Ονειρούπολης."

από Karakaxadra.blogspot.com

Ερώτηση: Γιατί δεν απευθύνθηκαν στην Siemens Hellas που είναι και ο Μέγας Χορηγός του Ελληνικού πολιτικού συστήματος; ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου