Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ "ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ" ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ...


ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ;

Πολλά παράπονα από τους ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος άρχισαν να ακούγονται για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της επαρχίας. Πολλοί από αυτούς, με νωπή ακόμα τη λαϊκή εντολή, έχουν «μεταναστεύσει» κυριολεκτικά στην Αθήνα και δεν πατούν καθόλου το πόδι τους στις εκλογικές τους περιφέρειες. Ο κόσμος, που στη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία, χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά το βουλευτή του για να του συμπαρασταθεί. Όχι κατ’ ανάγκην με τη, γνωστή μας πελατειακή, ρουσφετολογία αλλά έστω και με την απλή συμπαράσταση στο να βρει οπουδήποτε μια δουλειά..

Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έχουν να φανούν στον τόπο τους πάνω από μήνα και αναμένεται να επιστρέψουν μετά από μήνες.. Ο κόσμος μιλά ήδη για νοοτροπίες του παρελθόντος που πλήγωσαν την παράταξη κι ακόμα χειρότερα υιοθετούνται από νέους ανθρώπους – βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Οι βουλευτές από την πλευρά τους επικαλούνται φόρτο εργασίας, με τις νέες επιτροπές και ειλημμένες υποχρεώσεις στο εξωτερικό.. Ωστόσο, η παρουσία πολλών εξ’ αυτών σε βραδινές τηλεοπτικές εκπομπές περισσότερο εξοργίζουν τον πολίτη που θέλει το βουλευτή δίπλα του, παρά αναδεικνύουν τα τοπικά προβλήματα των νομών που εκπροσωπούν. Άλλωστε, είναι ευρέως γνωστό ότι, η παρουσία των βουλευτών στα κανάλια πλέον έχει να κάνει με την προσωπική τους προβολή και την «αγορά» δημοσιότητας ως προσόν δήθεν Υπουργοποίησης !

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές δεν είναι μακριά..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου