Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

ΜΑ ΚΑΛΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ "ΜΙΖΕΣ" ? ? ?


ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ;

Τρέχει μέρες τώρα η δημοσιοποίηση του βίντεο με τον κ. Χριστοφοράκο να ομιλεί για χρηματισμό «υψηλών» πολιτικών προσώπων ακόμα και αυτού του Πρωθυπουργού τότε… Για άλλη μια φορά, κάτι που είχαμε ξαναγράψει σε παλαιότερο άρθρο, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι ανάμεσα στην «ειλικρίνεια» ενός φυγόδικου κι ενός έλληνα πολιτικού, (κυρίως «υψηλά ιστάμενου»), είναι προφανές ότι για εμάς ο φυγόδικος είναι πιο πιστευτός. Με την ίδια ευκολία, μάλιστα, και ο ελληνικός λαός είναι πρόσφορος να αποδεχθεί όλα όσα καταμαρτυρεί ο κ. Siemens στο ελληνικό πολιτικό σύστημα εφόσον, οι πολίτες «τους έχουν πάρει χαμπάρι».

Κι επειδή όλη αυτή η ιστορία ξεκινά από τη Γερμανία, σε όλα τα επίπεδα, - πολιτικό, οικονομικό, δικαστικό - , θα προτείναμε να τελείωνε και με τις Γερμανικές «μεθόδους» !

Πληρώστε χάκερς να σπάσουν τα αρχεία όλων και να μας τους καταδώσουν.. Δώστε ποινική αμνηστία στους κλέφτες πολιτικούς αρκεί να φέρουν τα λεφτά πίσω.. Στείλτε μερικούς πράκτορες της ΕΥΠ να βάλουν καμιά βόμβα στη Γερμανική Πρεσβεία στο Σεράγεβο για να μας δώσουν κι άλλα στοιχεία.. (Έτσι έκανε πρόπερσι η Γερμανία για άλλο θέμα Γερμανικών συμφερόντων στο Σεράγεβο.. έστειλε, μη διαπιστευμένους, Γερμανούς πράκτορες που βάλανε βόμβα σε κτίριο για να ενοχοποιήσουν τους Σέρβους αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς τους τσάκωσαν..) . Κι επειδή ένα τέτοιου επιπέδου «Σχέδιο» απαιτεί και «Υψηλή Νοημοσύνη» ραδιουργίας υπάρχει Έλληνας που γνωρίζει από:

Γερμανούς, γερμανικές μεθόδους, καταδώσεις, προβοκάτσιες, έχει σχέσεις με τη Siemens οικογενειακώς και γνωρίζει τα «πράγματα» από μέσα… Εκμεταλλευτείτε τον.. !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου