Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ " ΟΡΓΑΝΑ " ...! ΔΗΜΟΣΙΕ ΥΠΑΛΛΗΛΕ :" ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ! "


ΑΠΕΡΓΕΙ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ !
ΟΣΕ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΕΦΟΡΙΕΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ…

Απεργεί αύριο ολόκληρος ο δημόσιος τομέας σε μια πρώτη πανελλαδική και πανεργατική προσπάθεια να δείξουν στην Κυβέρνηση τη δύναμή τους. Τα συνδικάτα «δείχνουν» τα σαγόνια και «τρίζουν» τα δόντια τους αύριο στις αναγκαίες επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου. Σε μια προσπάθεια περαιτέρω προστασίας των «κεκτημένων» τους οι δημόσιοι υπάλληλοι σύσσωμοι βγαίνουν αύριο στους δρόμους διεκδικώντας ουσιαστικά, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μη περικοπή μισθών και επιδομάτων !

Από την άλλη κι ενώ όλη η ελληνική κοινωνία, σε ποσοστό άνω του 45%, συντάσσεται με την προσπάθεια του Πρωθυπουργού για τη βιωσιμότητα της Ελληνικής Οικονομίας και τη «σωτηρία» του Έθνους, οι δημόσιοι υπάλληλοι αποδεικνύονται, για πολλοστή φορά, τροχοπέδη στο παρόν και το μέλλον της χώρας. Αν πάντως, η Κυβέρνηση ενδώσει στις πιέσεις αυτές των συνδικάτων, πλέον του βέβαιου είναι ότι τα μέτρα θα μας επιληφθούν με πλειοψηφία στο Ecofin ερήμην μας!

Καλές, λοιπόν, οι κινητοποιήσεις, ειδικά των αδυνάτων, αλλά δυστυχώς πρώτοι σε τούτη τη χώρα υψώνουν την «παντιέρα» πάντα όσοι είναι «βολεμένοι» και ευνοούμενοι της κρατικής εξουσίας και της κομματικής νομενκλατούρας. Τα ψέματα τελείωσαν και το «Σοβιετικού» τύπου κομματικό κράτος της χώρας πρέπει να αποτελέσει παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου