Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

"ΦΤΑΙΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !", λέει ο Έλληνας Πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο Γερμανικό περιοδικό "DER SPIEGEL".





"..Φταίμε μόνοι μας.." , παραδέχεται ο Έλληνας Πρωθυπουργός στο Γερμανό δημοσιογράφο του Γερμανικού περιοδικού "Der Spiegel" (ο Καθρέπτης). Σε ερώτηση του δημοσιογράφου πώς καταφέραμε να φτάσουμε το έλλειμμα στο 12,7% ο Πρωθυπουργός απάντησε ότι "..δεν ξέρουμε κι εμείς αυτό θέλουμε να μάθουμε !". Έτσι, έδωσε έμφαση στην Εξεταστική που θα διερευνήσει τις πτυχές τις οικονομίας που μας έφεραν σε αυτό το χάλι.

"..Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.." δήλωσε σε δραματικό ύφος στον Γερμανό δημοσιογράφο για τις προσπάθειες που καταβάλει ο ίδιος και η κυβέρνησή του για τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας. Από την άλλη θέλοντας να επιδείξει ότι η κυβέρνησή του κάνει έργο και κινείται προς την ορθή κατεύθυνση τόνισε "..μόλις πρόσφατα μειώσαμε το δημόσιο τομέα απολύοντας 30 με 40 χιλ. εργαζόμενους συμβασιούχους..", (εννοεί τους stagier).

Απολογητικό το ύφος του Έλληνα Πρωθυπουργού και πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά.. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην επαίρεται για τις αντιλαϊκές πολιτικές των απολύσεων..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου