Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ


ΕΛΛΑΔΑ.. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ !

Εχθές, ακόμα, στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Πρωθυπουργός εξαπέλυσε οξεία επίθεση σε ΝΔ και Ευρωπαϊκή Επιτροπή που, αν μη τι άλλο, ήταν καθόλα δικαιολογημένη εκφράζοντας την οργή του ελληνικού λαού για την κατάντια της χώρας μας. Η προηγούμενη διακυβέρνηση και η Ε.Ε. δεν είναι άμοιροι ευθυνών.. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ !

Οι αναφορές του κ. Παπανδρέου, όμως, στο «Μεγάλο Ασθενή» και την «ιατρική» κατάσταση της Ελλάδας μας ταξίδεψαν 42 χρόνια πίσω.. Σαν τα χτες θυμούμαι τα λόγια του «Επαναστάτη» Παπαδόπουλου για τη χώρα που ασθενεί με κατάληξη επτά έτη να την έχομε εις τον γύψο ! Ατυχές ιστορικά το παράδειγμα του Πρωθυπουργού που αντί να προσδώσει την πραγματική εικόνα της Ελληνικής Οικονομίας, μας θύμισε μια καθόλου καλή εικόνα της πολιτικής, πατριωτικής κι απελεύθερης Ελλάδας.

Με αφορμή, μάλιστα, το σκεπτικό αυτό του Πρωθυπουργού θα λέγαμε ότι η καλύτερη ιατρικά κατάσταση που προσομοιάζει την «ασθένεια» της χώρας είναι ο Καρκίνος. Η Ελλάδα, λοιπόν, «πάσχει» από καρκίνο, σε προχωρημένο στάδιο, μεταστατικό κι επιθετικό. Ένα καρκίνο που δεν είναι τίποτε άλλο από τους πολιτικούς, τους δημοσίους υπαλλήλους, τη γραφειοκρατία, τους γιατρούς, δικηγόρους κι όλους εμάς, τους απλούς πολίτες, που χρόνια τώρα κλέβουν το δημόσιο χρήμα και είμαστε βουτηγμένοι στη διαφθορά και την αδιαφάνεια. Την απάτη, τη μίζα, το μπαξίσι, κι όλα τα «καλά» της Ελληνικής πραγματικότητας. Υπάρχουν, βέβαια, και τα υγιή κύτταρα της Ελληνικής κοινωνίας, τα οποία όχι μόνον αδυνατούν να μας γιάνουν, αλλά δεν θέλουν καν να ασχολούνται με «πολιτική» , τα κοινά και οτιδήποτε «μιασματικό» .

Η Ελλάδα ασθενεί και η μοναδική θεραπεία που μας έρχεται από τους ξένους γιατρούς της Ευρώπης είναι «βαριάς» μορφής Χημειοθεραπείες και προσευχή. Θα μας πέσουν τα μαλλιά, θα «ζαλιζόμαστε», θα κάνουμε «εμετούς», κοινώς θα γίνουμε ΧΑΛΙΑ.. Αυτή είναι η θεραπεία, τέρμα !

Όσοι αντιδρούν ας πάνε να πιουν τη «Φραπελιά» τους, όπως τόσο καιρό κάνουν πολύ καλά κοροϊδεύοντας ημάς κι αλλήλους κι ας κάνουν στην άκρια μπας και ζήσουμε οι υπόλοιποι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου