Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ο Πρωθυπουργός, η Διεφθαρμένη Ελλάδα και τα πέναλτυ... Από "Τερματοφύλακας" , "Θεματοφύλακας" (του ΟΗΕ!)

Είναι αλήθεια ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ανέλαβε την πρωθυπουργία της χώρας στη χειρότερη στιγμή για πολιτικό.. πως θα μπορούσε κανείς, πάλι, να αγνοήσει ότι θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη, θάρρος και κουράγιο για να αντιμετωπίσει το "Ελληνικό πρόβλημα" .

Η διαπίστωσή του, σε δείπνο στο εξωτερικό μεταξύ ομολόγων του, ότι κυβερνά μια χώρα διεφθαρμένη, δεν εξέπληξε κανέναν από τους παριστάμενους.. Απεναντίας, αυτό που κατάφερε ήταν να τους αποσπάσει την προσοχή για μερικά λεπτά.. όπως, άλλωστε, αξίζει σε έναν πρωθυπουργό χώρας του μεγέθους της Ελλάδας .

Η "διεφθαρμένη" λοιπόν αυτή χώρα, που την Ελπίδα της έχουν κλέψει από καιρό οι δήθεν πολιτικοί που την κυβερνούν, θα σταθεί εκ νέου στις αρχές Νοεμβρίου μπροστά στις κάλπες για να αναδείξει, για πρώτη φορά την ιστορία της, "παντοδύναμους" δημάρχους και Περιφερειάρχες-Μίνι Πρωθυπουργούς.. . Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής ουσιαστικά θα είναι ο δεύτερος τη τάξει Πρωθυπουργός της χώρας, λόγω όγκου προτιμήσεως ψήφων σε ένα πρόσωπο (προσοχή, "πρόσωπο"-όχι κόμμα!) ;

Σε αυτό το σκηνικό, ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. ως τον τερματοφύλακα που αποκρούει συνεχώς "πέναλτι".. Ο ίδιος, από την Αλεξανδρούπολη, αποδέχτηκε το ρόλο του τερματοφύλακα-υπερασπιστή θέλοντας να καταδείξει τη λιποταξία του Καραμανλή από τα προβλήματα του Ελληνικού Κράτους και Έθνους.. Ενός Καραμανλή ο οποίος αγνοείται ακόμα, όπως εύστοχα ο ίδιος επεσήμανε.. Κι αν ένας "Καραμανλής" αγνοείται, δε θα έπρεπε να βάλουμε την Ιντερπόλ -την υπηρεσία που ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ στην περίπτωσή του- να μας τον βρει ; .

Όμως, κύριε πρωθυπουργέ, η απόκρουση (εύστοχη ή μη) των πέναλτι προϋποθέτουν τα "φάουλ", συνέπεια των οποίων είναι οι "κίτρινες" και "κόκκινες" κάρτες απαραιτήτως, από τον κανονισμό διαιτησίας.. . Προς το παρόν έχετε ήδη μια "κίτρινη κάρτα" κ. Παπανδρέου.. Στην επόμενη έρχεται η κόκκινη ή απευθείας κόκκινη που οδηγεί σε έξοδο από το παιχνίδι.. .

Κι όσο δεν αναλαμβάνετε δράση εναντίον των "Καραμανλήδων-Τζοχατζοπουλαίων-Μαντέληδων" και λοιπών λυμαινόντων του Δημόσιου Συμφέροντος (μη πω τίποτε άλλο...), τόσο ο Ελληνικός Λαός θα αντιδρά στα ΕΠΑΧΘΗ ΣΑΣ μέτρα και κάποια στιγμή θα σας δείξει την έξοδο.. Μια έξοδο που στην περίπτωσή σας μπορεί να οδηγεί και στον ΟΗΕ... .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου