Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Υπουργείο Προπαγάνδας - Τα Νέα της ημέρας

Υπουργείο Προπαγάνδας.


Με αρκετή δόση χιούμορ, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ξεκίνησε την ομιλία της στο άνδρο της μαλακίας, η "ανεξάρτητη", εγωκεντρική, κόρη του Μητσοτάκη. Η κόρη του Μητσοτάκη, που έλειπε χρόνια στον πλανήτη Αφροδίτη και πρώτη φορά ασχολείται με τα της πολιτικής, απαίτησε να μάθει, τι γίνεται με την περίπτωση του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος βρέθηκε με 5.5 εκατομμύρια ευρώ τα οποία δεν μπορεί να δικαιολογήσει. Τελειώνοντας το λόγο της, είπε κάτι άσχετο και χαμογέλασε καθώς θέλει να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ χαμόγελων χωρίς να υπάρχει κάτι αστείο.

Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αναμένεται να προβούν από την ερχόμενη βδομάδα... Όλοι! ...

Μετά τις, επί σειρά δεκαετιών, επιτυχείς προηγούμενες απεργίες που πραγματοποιήθηκαν, οι νέοι απεργοί δε θέλουν να χαλάσουν τη συνταγή. Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟΚ ήδη, αντιλαμβανόμενη την απερχόμενη πολιτική της ήττα, έχει κατεβάσει τα βρακιά και περιμένει τους απεργούς, οι οποίοι ακούγεται ότι θα λάβουν και τιμητική πλακέτα για τις χιλιάδες χαμένες ώρες στους δρόμους από τον άρχοντα της μαλακίας, Μανώλη Καψή.

Να τρέξουν γρήγορα να προμηθευτούν τα νέα τέλη κυκλοφορίας, συνέστησε το υπουργείο οικονομικών, καθώς αναμένονται τσουχτερά πρόστιμα για όσους το κάνουν αφού έχει λήξει η προθεσμία. Εκτός από τα τέλη κυκλοφορίας, αναμένεται να εκδοθούν, κουπόνια κίνησης,τα οποία θα αφορούν αυτούς που κάνουν πολλά χιλιόμετρα και επιβαρύνουν το οδικό δίκτυο, βιβλιάρια υγείας του μεταφορικού, τα οποία αφορούν αυτούς των οποίων το όχημα είναι σε κακή κατάσταση και δημιουργεί καθυστέρηση στην κίνηση αλλά και κακή αισθητική και φυσικά τέλη ρόδας, το οποίο σημαίνει ότι αν το αυτοκίνητο σου έχει ρόδες, πληρώνεις 100 ευρώ για την καθεμία.

Μιας και τα λέμε για τα μεταφορικά, αυξήσεις έρχονται και στα ασφάλιστρα. Η 28η αύξηση την τελευταία τριετία, είναι απολύτως δικαιολογημένη, καθώς με την οικονομική κρίση, έχουν αυξηθεί τα τροχαία ατυχήματα, λόγω αυτοκτονικών τάσεων. Δηλαδή στην τελική είναι σα να τους κλέβουμε.

Άλλη μια ενδιαφέρουσα είδηση που διαβάσαμε, αφορά την τρομοκρατία. Μια νέα επαναστατική οργάνωση (εσείς τρομοκρατική θα πρέπει να λέτε) ιδρύθηκε! Λέγεται "μαχητές των πόλεων" και δήλωσαν πως δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα κτλ και πως θέλουν να τιμωρηθούν όλοι οι εφοριακοί, οι πολιτικοί, οι εκκλησιαστικοί άρχοντες κτλ κτλ που τα άρπαξαν. Ε για αυτές τις απαιτήσεις τους, αυτοί και όλοι οι υπόλοιποι, είναι τρομοκράτες. Λογικό δεν είναι;

Βέβαια, αφήσαμε για το τέλος το μεγάλο φιάσκο των ημερών. Την απεργία των δημοσιογράφων.Την ώρα που όλος ο κόσμος είναι στους δρόμους, οι αλήτες ρουφιάνοι αποφάσισαν να απεργήσουν. Αποφάσισαν να αποδυναμώσουν αντί να ενωθούν με τη φωνή του κόσμου και ενώ ήταν οι μόνοι που θα μπορούσαν να το κάνουν. Αποφάσισαν πως το πρόβλημα τους δεν είναι αν το επάγγελμα τους είναι ανήθικο, αλλά πως πρέπει να διατηρήσουν τα δικαιώματα τους και ας συνεχίσει να είναι. Αποφάσισαν πως, όλες οι άλλες απεργίες δημιουργούν προβλήματα και ταλαιπωρούν τον κόσμο (ισχύει σε πολλές περιπτώσεις) αλλά η δική τους είναι φωτεινή και δίκαιη. Και ασφαλώς... για όλα πλέον φταίνε τα μπλογκς. ευχαριστούμε αλήτες.

Στα αθλητικά, μεγάλος θρήνος απλώνεται στο πανελλήνιο... Παραιτήθηκε ο Πατέρας από τον Παναθηναϊκό. Ειλικρινά μου φαίνεται σαν ψέμα. Μια χαρά λαμόγιο φαινόταν ο άνθρωπος, τι πήγε στραβά;

Στην πρόγνωση του καιρού ήρθε ο χειμώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου