Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Ο Βασίλης Οικονόμου άνοιξε θέμα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ...!

Με ειρωνικό ύφος εναντίον των... πρώην "συντρόφων" του εμφανίσθηκε πριν απο λίγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος μίλησε για διαδοχή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ!. «Όταν το 2013 το χρέος θα έχει ανέλθει στα 450 δισ. ευρώ, από ποια χώρα θα μπορεί να δανειστεί η κυβέρνηση έστω και ένα σεντ; Κάποιοι ελπίζετε ότι δεν θα είστε εδώ τότε, αλλά εγώ ελπίζω πως θα είστε όλοι εδώ».

Αυτό τόνισε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε: «Τι θα πούνε τότε αυτοί που ακολούθησαν αυτήν την "γενναία" πολιτική για την οποία μιλάνε σήμερα; Μυξιάρικα θα κλαψουρίζουν και θα λένε ότι πρέπει να πάρουμε νέο δάνειο, γιατί το 2013-14-15 έχουμε να πληρώσουμε 150 δισ. Τι μαγικά θα κάνετε τότε; Ή ελπίζετε ότι δεν θα είστε κυβέρνηση και θα έχετε λουφάξει σε κάποια γωνιά στο βάθος της ιστορίας;» ρώτησε ο κ. Οικονόμου και συνέχισε:

«Θα πείτε να πάρουμε δεύτερο Μνημόνιο. Αλλά εσείς πανηγυρίζατε την επομένη του πρώτου Μνημονίου, λέγοντας ότι "επετεύχθη ο στόχος που έθεσε η κυβέρνηση την επομένη των εκλογών". Η ώρα του δεύτερου Μνημονίου, "με τα λαϊκά εισοδήματα συντετριμμένα κατά 50%", «δεν θα είναι η εποχή των πονηρών πολιτευτών που έρχονται σήμερα στο βήμα κλαψουρίζοντας, και λέγοντας πως μπορεί να είμαστε και με τον χωροφύλακα και τον αστυφύλακα, πιστεύοντας ότι μπορούμε να διαδεχθούμε τον κ. Παπανδρέου, αποτελώντας το αριστερό άλλοθι του ΠΑΣΟΚ. Αυτά συνέβαιναν τις εποχές των πονηρών πολιτευτών. Όταν ναυαγήσει το πλοίο που θα βουλιάξετε, οι πόντικοι θα φάνε στο κεφάλι την ξυλιά, από αυτούς που θα βρίσκονται ήδη στη θάλασσα», κατέληξε ο βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου