Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Bon Jovi - Obama ενώνουν τις δυνάμεις τους

Νέα καθήκοντα αναλαμβάνει ο τραγουδιστής Jon Bon Jovi αφού ο Πρόεδρος Obama τον διόρισε μέλος σε μία επιτροπή που ιδρύθηκε από τον Λευκό οίκο. Η επιτροπή έχει ως κύριο σκοπό να φέρει κοντά, πολίτες, επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και κυβέρνηση ώστε να εργαστούν από κοινού, πιο αποτελεσματικά για την επίλυση διαφόρων κοινωνικών ζητημάτων.

O Bon Jovi έχει ήδη έντονη φιλανθρωπική δράση με την οργάνωση του «Jon Bon Jovi Soul Foundation» που χτίζει φτηνά σπίτια για τους οικονομικά ασθενείς. Επίσης ο τραγουδιστής είχε στηρίξει το 2008 τον Ομπάμα στον προεκλογικό του αγώνα. Εκτός από τον Bon Jovi, στην επιτροπή συμμετέχουν και στελέχη από τα Starbucks, eBay, Gap και τη Διεθνή Αμνηστία.

Ο τραγουδιστής δήλωσε στους New York Times: «Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα από τον Πρόεδρο. Έχω συνειδητοποιήσει από πρώτο χέρι καλά τα αποτελέσματα που έχει, όταν οι άνθρωποι από τον δημόσιο, τον ιδιωτικό και τον μη κερδοσκοπικού τομέα, συνεργαστούν. Όλοι μας έχουμε ένα ρόλο να διαδραματίσουμε, βοηθώντας στην αντιμετώπιση ορισμένων από τα σοβαρότερα προβλήματα της χώρας μας και ανυπομονώ να συνεργαστώ με το υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου για να βοηθήσω όπου μπορώ».
newsday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου