Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ενα υπόστεγο αιτία φόνου στα Ζωνιανά

Ενας 51χρονος από τα Ζωνιανά και ο 27χρονος γιος του ομολόγησαν τη δολοφονία του 62χρονου Μιχάλη Κάββαλου προχθές το απόγευμα στα ορεινά του χωριού. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι και οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου. Νωρίτερα είχαν τηλεφωνήσει από την περιοχή της Χερσονήσου στον αστυνομικό διευθυντή Ρεθύμνου, ταξίαρχο Μανώλη Παραβολιδάκη, και ζήτησαν να παραδοθούν. Ο ίδιος ο αστυνομικός διευθυντής μετέβη στο σημείο, όπου στην εθνική οδό τον περίμεναν πατέρας και γιος. Αφού του παρέδωσαν την κυνηγετική καραμπίνα από την οποία έπεσε νεκρός ο 62χρονος, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. και οδηγήθηκαν στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος ισχυρίζεται πως ο ίδιος ήταν εκείνος που πυροβόλησε τον Μ. Κάββαλο και πως ο γιος του δεν είχε καμία συμμετοχή. Παράλληλα, οι δύο άνδρες φέρονται να υποστηρίζουν πως ανάμεσα σε αυτούς και το θύμα υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. Οι δύο συλληφθέντες θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από κοινού.

Το έγκλημα έγινε σε ορεινή περιοχή των Ζωνιανών. Ενα υπόστεγο, που είχε χτίσει πριν από μήνες ο 51χρονος κτηνοτρόφος, άνοιξε τη διαμάχη του με τον 62χρονο συγχωριανό του. Το αγρόκτημα, στο οποίο ο πρώτος έχτισε, φαίνεται να ανήκε στον δεύτερο που αντέδρασε στην καταπάτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου