Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Το Φαντάρο τον στέλνει η Ελληνική Οικογένεια στο Στρατό για να "υπηρετήσει" την πατρίδα.. Όχι να της τον "πάρει" η πατρίδα !

2008 Κάτω Νευροκόπι. Τάγμα Πεζικού…

Από τους 150 στρατιώτες περίπου που υποτίθεται ότι αποστέλλονται από το ΓΕΣ στις μεταθέσεις στο ακριτικό Κάτω Νευροκόπι, στο Τάγμα Προκαλύψεως, οι 90 είναι «βύσματα» και τις κόβουνε διαρκώς δίχως να ανανεώνονται από την στρατιωτική ηγεσία..

Οι ασκήσεις, όμως και οι υπηρεσίες παραμένουν αναλλοίωτες κι απαράλλακτες προς τέρψιν του εκάστοτε Διοικητή της Μονάδας επ’ ωφελεία της καριέρας του.. Έτσι, το Τάγμα υπηρετούν κι εξυπηρετούν, επί μονίμου βάσεως, 30 με 40 εφέδρους που κυριολεκτικά τους ξεζουμίζουν..

Σε όλα τούτα προσθέστε την αϋπνία και την κούραση των φαντάρων από τις υπηρεσίες και τις άλλες εργασίες και θα καταλάβετε εύκολα πως οι φαντάροι οδηγοί στην ειδικότητα κοιμούνται κυριολεκτικά πάνω στο τιμόνι ! Τρείς φορές το 2008 κοιμήθηκαν στρατιώτες στο τιμόνι μεταφέροντας προσωπικό ! Σε όλα τούτα προσθέστε και την εγκληματική αμέλεια του Στρατού να εφοδιάζει το Τάγμα με τα απαραίτητα, όπου τα οχήματα κυκλοφορούν με φθαρμένα λάστιχα εδώ και τρία έτη και θα έχετε μια εκρηκτική κατάσταση…

2010.. Τίποτα δεν έχει αλλάξει.. Οι στρατιώτες παραμένουν είδος προς εξαφάνιση και οι υπηρεσίες το ίδιο απάνθρωπες.. Οι οδηγοί συνεχίζουν να αποκοιμούνται στο τιμόνι..

Τον φαντάρο, λοιπόν, η Ελληνική Οικογένεια τον στέλνει στο Στρατό για να υπηρετήσει την πατρίδα.. Όχι για να της τον «πάρει» η πατρίδα.. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου