Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Έντονη αντίδραση Αρσένη

Έξαλλος εμφανίστηκε την Πέμπτη ο Γεράσιμος Αρσένης διαψεύδοντας κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση της διαρροής σε γερμανικό μέσο σχολίου για το πακέτο διάσωσης, διαρροή που εκτόξευσε τα spreads.

"Το γεγονός ότι είμαι σύζυγος της Λούκας Κατσέλη, νομίζω ότι υπάρχει μια άνανδρη σκοπιμότητα ελπίζοντας να πληγεί η σύζυγός μου" υποστήριξε ο κ. Αρσένης, στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega", με αφορμή τη δήλωση του Γιώργου Καρατζαφέρη ο οποίος υποστήριξε πως η διαρροή κυβερνητικού αξιωματούχου που αποτέλεσε την αφορμή για να εκτοξευτούν τα spreads των ελληνικών ομολόγων, έγινε από σύζυγο υπουργού, φωτογραφίζοντας με τον τρόπο αυτό τον κ. Αρσένη.
"Είναι μια αθλιότητα, 30 χρόνια είμαι στην πολιτική ζωή του τόπου δεν την έχω ξαναντιμετωπίσει" απισήμανε ο Γεράσιμος Αρσένης.

Τον πρώην υπουργό κάλυψε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την στοχοποίηση του πρώην υπουργού.

Ο κ. Καρατζαφέρης πάντως επέμεινε στους ισχυρισμούς του, διευκρινίζοντας ότι δεν φωτογράφισε συγκεκριμένα τον κ. Αρσένη ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποκαλύψει τον υπεύθυνο της διαρροής.

"Η ακριβής μου τοποθέτηση -τόνισε ο πρόεδροςτου ΛΑΟΣ- ήταν υπουργός ή σύζυγος υπουργού. Δεν νομίζω ότι ο μόνος σύζυγος είναι ο κ. Αρσένης".

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει το ταχύτερο δυνατόν το θέμα των διαρροών οι οποίες αποδίδονται σε υπουργούς και στελέχη μετά τις επιπτώσεις που θεωρείται ότι είχε στην κατακόρυφη άνοδο των spreads το περιστατικό με το γερμανικό ιντερνετικό πόρταλ.

"Αρνούμαστε κατηγορηματικά ότι υπήρξε κυβερνητικός αξιωματούχος, ο οποίος θα είχε κάνει αυτή τη διαρροή. Όσοι το ισχυρίζονται, ας έρθουν να κατονομάσουν ποιος μπορεί να το έκανε" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής.
MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου