Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ατύχημα είχε η Ρούλα Κορομηλά στη πρόβα του Greek Idol

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα είχε ένα ατύχημα χθες, κατά τη διάρκεια των προβών της για το τρίτο live show του Greek Idol.

Η Ρούλα Κορομηλά παραπάτησε και στραμπούλισε το πόδι της, ωστόσο δεν …πτοείται και δεν «ρίχνουν» τίποτα και κανείς την ψυχολογία της, γι΄ αυτό απόψε το βράδυ θα εμφανιστεί κανονικά στη σκηνή του talent show, δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό. Κάποιοι λένε πως θα έχει δεμένο το πόδι της. Πάντως, όπως κι αν εμφανιστεί, η διάθεσή της θα είναι ανεβασμένη.

Στο αποψινό live θα είναι καλεσμένη η Έλλη Κοκκίνου, η οποία θα τραγουδήσει τις καινούργιες της επιτυχίες διά χειρός Φοίβου.

Πάντως, η Ρούλα Κορομηλά ζητάει την βοήθεια του πρώην της...και σκηνοθέτη Στέφανο Σαρντίνι; Προκειμένου να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης του «Greek Idol» η Ρούλα του τηλεφώνησε για να της δώσει τις σκηνοθετικές του οδηγίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκηνοθέτης έδωσε αρκετές συμβουλές στην παρουσιάστρια που αυτή τις ακολούθησε στο δεύτερο live του talent show. Σε αυτό μάλιστα οφείλεται και η εμφάνιση της Κορομηλά στο δεύτερο live που ήταν πολύ καλύτερη από αυτήν στην πρεμιέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου