Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Αλ. Τσίπρας: Εγκληματούν εις βάρος των επόμενων γενιών

Το πολυνομοσχέδιο για την εφαρμογή του Μνημονίου θα μετατρέψει την αγορά εργασίας σε αγορά αντίστοιχη με αυτή των χωρών της Λατινικής Αμερικής και της Ανατολικής Ευρώπης, υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Χαρακτήρισε τις επίμαχες διατάξεις για την αγορά εργασίας έγκλημα για το εργασιακό μέλλον των επόμενων γενιών. "Δεν πρόκειται και δεν έχουμε το δικαίωμα να το αφήσουμε να περάσει έτσι", πρόσθεσε ο πρόεδρος του Συνασπισμού.

Κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάει στη Βουλή και να υπερασπιστεί, "αν έχει το σθένος", το νομοσχέδιο, ενώ αποκάλεσε "τζούφιες" τις συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς.
Σημειώνεται ότι ο Αλ. Τσίπρας έχει ανακοινώσει ότι δεν θα συναντηθεί με το Γ. Παπανδρέου.

Εμείς, μέχρι αύριο το βράδυ, μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου βρισκόμαστε σε πόλεμο, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι και όταν δίνουμε μάχες δεν μπορεί να δίνουμε την εικόνα ότι χαριεντιζόμαστε και ανταλλάζουμε απόψεις. Δίνουμε μάχες και θα εξαντλήσουμε σε αυτή τη μάχη μέχρι και την τελευταία πιθανότητα ώστε να μην περάσει αυτό το νομοσχέδιο", διευκρίνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου