Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Πάτρα: Καθηγητής χτυπούσε το κεφάλι μαθητή στα κάγκελα!

Πρωτοφανές περιστατικό σε κεντρικό γυμνάσιο της πόλης

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας (13-12-2010) και ήρθε στο φως μετά από καταγγελία του πατέρα του μαθητή στο thebest.gr. Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν όταν μαθητές του κεντρικού γυμνασίου, προσπάθησαν να κάνουν κατάληψη στο σχολείο.
Οι προσπάθειες τους να κλείσουν την πόρτα έγιναν αντιληπτές από τον υποδιευθυντή, που ηρθε σε αντιπαράθεση μαζί τους. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά. Έπιασε τον συγκεκριμένο μαθητή από τα μαλλιά και του χτύπαγε το κεφάλι στα κάγκελα λέγοντας - πάντα σύμφωνα με την καταγγελία - πως ''αυτός είναι το αφεντικό στο σχολείο και αυτός κάνει κουμάντο''.
Όλα έγιναν παρουσία πολλών μαθητών, ενώ για το συμβάν ειδοποιήθηκαν οι γονείς του μαθητή. Αμέσως έφτασε στο σχολείο ο πατέρας του που είναι οικοδόμος και αναζήτησε τον θερμόαιμο καθηγητή, στον οποίο επιτέθηκε φραστικά. Στη συνέχεια πήγε με το παιδί του στο ΙΚΑ για να το εξετάσει γιατρός, αφού από τα χτυπήματα είχε ζαλιστεί. Μάλιστα σύμφωνα με τον γονέα, ο μικρός πρέπει να παρακολουθηθεί για 24 ώρες.

Η οικογένεια του μαθητή είναι ανάστατη και ο πατέρας μιλώντας στο thebest.gr αποκάλυψε, πως πέρυσι ο ίδιος καθηγητής τον είχε ξαναχτυπήσει, ενώ μιλούσε για εκείνον με απαξιωτικους χαρακτηρισμούς. Ο πατέρας του παιδιού υποστηρίζει ότι ο καθηγητής είχε πει στη γυναίκα του και μητέρα του... ''να τον στείλεις με τον πατέρα του να κουβαλάει τούβλα''!
Για το γεγονός εχει ενημερωθεί η περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης, που θα ερευνήσει το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου