Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τον έπιασαν με τη βόμβα στα χέρια

Δυο κιλά εκρηκτικής ύλης ικανά να τινάξουν τα πάντα στον αέρα είχε βάλει στη βόμβα ο 44χρονος, παλιός γνώριμος της αστυνομίας

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν την ώρα που τη μετέφερε με το αυτοκίνητο του για να την τοποθετήσει σε κάποιοι κατάστημα στόχο, όπως υποπτεύονται, αφού ο ίδιος δεν έχει πει το παραμικρό.
Ο 44χρονος έπεσε στα χέρια των αστυνομικών στη Νίκαια και σύμφωνα με τους αξιωματικούς προόριζε τη βόμβα για κάποιο κατάστημα ή νυκτερινό κέντρο της περιοχής.
Σύμφωνα με το “Βήμα” η συγκεκριμένη ενέργεια σχετίζεται πιθανόν με τη δραστηριότητα νονών των δυτικών προαστίων ή του Πειραιά.

Αν οι αστυνομικοί δεν είχαν σταματήσει τον 44χρονο θα είχαμε την τρίτη βομβιστική επίθεση τις τελευταίες εβδομάδες αφού είχαν προηγηθεί οι εκρήξεις βομβών στις 30 Οκτωβρίου στο νυχτερινό κέντρο “Πόλις” στην οδό Πέτρου Ράλλη και στις 2 Δεκεμβρίου 2010 στο κέντρο διασκέδασης «Θέα» στη λεωφόρο Ποσειδώνος.
Ψάχνουν τον... συνοδηγόΗ σύλληψη του έγινε μετά από μπλόκο των αστυνομικών οι οποίοι σταμάτησαν το αυτοκίνητο του-44χρονου κοντά στο γήπεδο της Προοδευτικής.
Προτού οι αστυνομικοί προλάβουν να αντιδράσουν κατόρθωσε να διαφύγει ο συνεπιβάτης του 44χρονου, ο οποίος αναζητείται, όμως σύμφωνα με το “Βήμα” η αστυνομία φέρεται να γνωρίζει τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου