Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Έλλη Κοκκίνου: Ουδέν σχόλιο για το διαζύγιό της.

Η είδηση έχει φθάσει από Δευτέρα βράδυ στα δημοσιογραφικά γραφεία αλλά η ίδια Έλλη Κοκκίνου δεν έχει κάνει καμία απολύτως δήλωση μέχρι αυτήν την στιγμή για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση του διαζυγίου της.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης μετά από 7 χρόνια συμβίωσης, 3 χρόνια γάμου και την απόκτηση του δίχρονου Αλέξανδρου, πρόκειται να χωρίσουν. Κανείς δεν είχε αντιληφθεί τίποτα, αν και ο χωρισμός του λαμπερού ζευγαριού ουσιαστικά έχει οριστικοποιηθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μάλιστα, η Έλλη Κοκκίνου έχει μετακομίσει εδώ και καιρό σε σπίτι στα νότια προάστια, έχοντας πάντα στο πλευρό της την μητέρα της και τον κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο, γεγονός που αποδυκνείει ότι όλα περί διαζυγίου αληθέυουν.

Τι έφταιξε όμως και η Έλλη Κοκκίνου έφτασε στον χωρισμό με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, αφού δεν είχαν δώσει ποτέ αφορμή για κάτι τέτοιο, τουλάχιστον προς τους δημοσιογράφους και την κοινή γνώμη; Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις πληροφορίες, η γνωστή τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας νυχτερινών μαγαζιών αποφάσισαν να χωρίσουν από κοινού όχι εν θερμώ, αλλά πριν από περίπου 6 μήνες, και κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την απόφασή τους αυτή.

Δελτίο Τύπου και συνεντεύξεις δεν θα δώσουν για να εξηγήσουν στον κόσμο το πώς και το γιατί.

Η Έλλη Κοκκίνου όμως, πιθανότατα μέσω γνωστού περιοδικού, θα παραδεχθεί με συνέντευξή της που θα δημοσιευτεί μεσούσης της εβδομάδας τον χωρισμό τους. Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης φέρεται να δήλωσε ότι "όντως επιβεβαιώνω την είδηση του χωρισμού μου με την Έλλη Κοκκίνου. Παρακαλώ πολύ τα μέσα ενημέρωσης να μείνουν μακριά από τον 2χρονο γιο μας Αλέξανδρο". Η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης σύντομα θα επισκεφθούν γνωστό δικηγόρο για την αίτηση διαζυγίου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου