Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Τεράστια μεταρρύθμιση το φορολογικό λέει ο πρωθυπουργός .

Τη δέσμευσή του ότι με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα αλλάξει εκ βάθρων το φορολογικό σύστημα εξέφρασε κατά την ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. «Δεν θα κάνουμε μερεμέτια» τόνισε ενώ πρόσθεσε ότι απαιτείται ακόμη «πολύ δουλειά» στην εφαρμογή του φορολογικού συστήματος.

Χαρακτήρισε το νομοσχέδιο "τεράστια μεταρρύθμιση με πάρα πολλές πτυχές". Στάθηκε στο διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους, την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και τους απλούς πολίτες ενώ συνεχάρη το υπουργείο Οικονομικών για τη συμβολή του στο εγχείρημα.

Υπογράμμισε ότι "δεν έχουμε την αυταπάτη πως λύσαμε όλα τα προβλήματα του φορολογικού συστήματος με τη μία". Και συμπλήρωσε: "Θα χρειαστούν διορθώσεις στην πορεία. Όλο και κάτι θα μας έχει ξεφύγει. Όλο και κάποιο «παραθυράκι» θα υπάρχει ακόμη ή θα δημιουργηθεί που θα πρέπει στην πορεία να κλείσουμε".

Ο Γ. Παπανδρέου ανέφερε ακόμη ότι το νομοσχέδιο για την αλλαγή του φορολογικού συστήματος "είναι μια από τις μεγάλες τομές" του κυβερνητικού προγράμματος "αλλά και του Προγράμματος Σταθερότητας, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου