Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Προσλήψεις 8.157 συμβασιούχων σε δήμους και νομαρχίες

Προσλήψεις συνολικά 8.157 ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων και όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και συμβάσεις έργου σε δήμους , κοινότητες και νομαρχίες προωθεί για έγκριση προς την αρμόδια επιτροπή το υπουργείο Εσωτερικών.

Από το σύνολο των θέσεων που προωθούνται οι 7.429 είναι σε δήμους και κοινότητες και οι υπόλοιπες σε νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις. Ειδικότερα, η κατανομή τους ανά περιφέρεια έχει ως εξής:

- Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: α) 423 θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 505 θέσεις με συμβάσεις έργου σε δήμους και κοινότητες, β) 12 θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 39 θέσεις με συμβάσεις έργου σε νομαρχίες.

- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης: α) 150 θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 236 θέσεις με συμβάσεις έργου σε δήμους και κοινότητες, β) 11 θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και έξι με συμβάσεις έργου σε νομαρχίες.

- Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: α) 81 θέσεις με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου και 98 με συμβάσεις έργου σε δήμους και κοινότητες, β) δύο θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 75 με συμβάσεις έργου σε νομαρχίες.

- Περιφέρεια Αττικής: α) 1.383 θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 1.883 θέσεις με συμβάσεις έργου σε δήμους και κοινότητες, β) 31 θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε νομαρχίες.

- Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: α) 66 θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 101 με συμβάσεις έργου σε δήμους και κοινότητες, β) 141 με συμβάσεις έργου σε νομαρχίες.

- Δυτικής Ελλάδας: α) 199 θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 72 με συμβάσεις έργου σε δήμους και κοινότητες, β) τρεις με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου και 15 με συμβάσεις έργου σε νομαρχίες.

- Περιφέρεια Ηπείρου: α) 82 θέσεις ορισμένου χρόνου και 104 με συμβάσεις έργου σε δήμους και κοινότητες, β) τρεις θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 28 με συμβάσεις έργου σε νομαρχίες.

- Περιφέρεια Θεσσαλίας: α) 307 θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 444 με συμβάσεις έργου σε δήμους και κοινότητες, β) τέσσερις θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 171 θέσεις με συμβάσεις έργου σε νομαρχίες.

- Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων: α) 98 θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 37 με συμβάσεις έργου σε δήμους και κοινότητες, β) μία θέση με σύμβαση ορισμένου χρόνου και οκτώ με συμβάσεις έργου σε νομαρχίες.

- Περιφέρεια Κρήτης: α) 275 θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 147 με συμβάσεις έργου σε δήμους και κοινότητες, β) πέντε θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 50 θέσεις με συμβάσεις έργου σε νομαρχίες.

- Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: α) 244 θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 147 με συμβάσεις έργου σε δήμους και κοινότητες, β) δύο θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 43 με συμβάσεις έργου σε νομαρχίες.

- Περιφέρεια Πελοποννήσου: α) 173 θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 71 με συμβάσεις έργου σε δήμους και κοινότητες, β) τέσσερις θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 35 με συμβάσεις έργου σε νομαρχίες.

- Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: α) 65 θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 38 θέσεις με συμβάσεις έργου σε δήμους και κοινότητες, β) δύο θέσεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και 37 με συμβάσεις έργου σε νομαρχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου