Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Οι διαρρήκτες δεν σταματούν ούτε το Πάσχα

Οι διαρρήκτες δεν διακόπτουν τη δραστηριότητά τους, ούτε το Πάσχα.

Το βράδυ της Ανάστασης στην οδό Αχαρνών συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί, που μαζί με οκτώ ομοεθνείς τους επιτέθηκαν σε άνδρα και του πήραν τα χρήματα.

Επίσης στην Αχαρνών, ένας αλλοδαπός συνελήφθη και τέσσερις άγνωστοι ακόμη αναζητούνται γιατί απήγαγαν αλλοδαπό ζητώντας 1.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν. Ο απαχθείς τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

Στην οδό Χαμοστέρνας, δύο άγνωστοι μπήκαν σε πρατήριο καυσίμων και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό από το ταμείο. Ληστεία σε πρατήριο και στην Ιερά Οδό από τρεις αγνώστους που με την απειλή όπλου ανάγκασαν τον υπάλληλο να τους δώσει τις εισπράξεις.

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Φώκαιας, γιατί επιτέθηκαν σε γυναίκα και της αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο διπλό ρόπαλο.

Στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Ιθάκης και Αχαρνών, δύο άγνωστοι με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν από πεζό, μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.

Στη Μεταμόρφωση, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Υμηττού, άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημα και το Α.Τ.Μ. της “EUROBANK”, αφαιρώντας άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στα Οινόφυτα Βοιωτίας, άγνωστοι διέρρηξαν μηχάνημα ΑΤΜ της τράπεζας “ΠΕΙΡΑΙΩΣ”, το κοντά στο εργοστάσιο της ΕΛΒΑΛ, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό πόσο, διέφυγαν και αναζητούνται.

Στο Ελληνικό, στη συμβολή της Λεωφ. Βουλιαγμένης και της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες, γιατί βρέθηκαν στην κατοχή τους ένα αυτοσχέδιο όπλο, δύο βουλωμένες κάνες, τέσσερα αβολίδωτα φυσίγγια, δύο καπνογόνα και μία φωτοβολίδα.

Thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου