Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Πάσχα με τους σμηνίτες στη Σκύρο για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Στη Σκύρο μαζί με τους σμηνίτες της 135 ΣΜ για το Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Η επίσκεψη έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού η 135 ΣΜ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο κ. Παπούλιας έφτασε στη Σκύρο στις 12:30 με στρατιωτικό αεροσκάφος και στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν ο διοικητής της Σμηναρχίας και οι τοπικές αρχές.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τη Μονάδα, όπου ευχήθηκε στους σμηνίτες και εξήρε το έργο που επιτελούν, στο νευραλγικό για την άμυνα της χώρας, σημείο του Αιγαίου.

Στην Ύδρα βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου με την οικογένειά του. Στο μηνύμά του το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ο πρωθυπουργός ευχήθηκε η Ανάσταση να αποτελέσει πηγή χαράς στις δύσκολες -ιστορικές- στιγμές που περνά η χώρα.

Στρατιωτικές μονάδες στη Ρεντίνα και τον Λαγκαδά επισκέφθηκε την Κυριακή του Πάσχα ο Υπουργός Αμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος «Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας στέλνουν σήμερα ευχές με το Χριστός Ανέστη σε όλον τον ελληνικό λαό, ευχές σταθερότητας, ασφάλειας, ελπίδας, αισιοδοξίας και προοπτικής» είπε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε το 6ο Σύνταγμα Πεζικού στην Κόρινθο, όπου ευχήθηκε σε αξιωματικούς και στρατιώτες.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στον «οικονομικό γολγοθά» των Ελλήνων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για άμεσες και τολμηρές λύσεις και τομές.

Στο 6ο ΣΠ βρέθηκε και ο υφυπουργός Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα έκανε Πάσχα στην Αθήνα, όπως και ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

O πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε Πάσχα στην Αταλάντη

Πηγή Τα Νέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου