Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

«Δεν κέρδισα εγώ τα 6 εκατ. ευρώ…»

Η ζωή του τον τελευταίο καιρό έχει γίνει κόλαση. Ο λόγος για τον Φώτη Ρουμπέτη από τη Ρόδο για τον οποίο υπήρχε μία έντονη φημολογία στο νησί πως είναι ο κάτοχος του χρυσοφόρου δελτίου.

Την ίδια ώρα, όμως, ο υπερτυχερός παραμένει άγνωστος, καθώς από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο ΠΡΟ – ΠΟ στην Ακαδημία της Ρόδου, όλοι ανέφεραν το όνομα του κυρίου Ρουμπέτη.

Μάλιστα, η φημολογία κάθε μέρα μεγάλωνε, με αποτέλεσμα όλοι στο τέλος να θεωρούν δεδομένο ότι αυτός είναι ο πολυεκατομμυριούχος.

«Η ζωή η δική μου αλλά και των μελών της οικογένειάς μου έχει γίνει κόλαση εδώ και μία εβδομάδα», δήλωσε σε τοπική εφημερίδα, ενώ τόνισε πως μπορεί από την πρώτη στιγμή να φωνάζει πως δεν είναι αυτός ο τυχερός, αλλά κανένας δεν τον πιστεύει.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Καθημερινά, όπως είπε, τον επισκέπτονται φίλοι, γνωστοί, αλλά και συγγενείς και του ζητούν χρήματα, θεωρώντας δεδομένο ότι αυτός είναι ο τυχερός. Την ίδια ώρα, κάποιοι άλλοι παρακολουθούν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ρουμπέτης έχει ενημερώσει για όλα αυτά και την Εισαγγελία Ρόδου, ζητώντας τη συνδρομή της, ώστε να σταματήσει η φημολογία και να επανέλθει η ζωή του ίδιου και της οικογένειάς του σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Πηγή: Ροδιακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου