Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Συνεχίζει τις επαφές του ο Κουβέλης

Συναντήσεις με επιχειρηματίες, αξιωματούχους των πολιτειακών και δημοτικών αρχών, καθώς και με στελέχη της ελληνοαμερικανικής κοινότητας θα έχει απόψε και αύριο στο Σικάγο, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Σπύρος Κουβέλης.

Μετά την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στους εορτασμούς για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και είχε αρκετές επαφές, ο κ. Κουβέλης ξεκινάει το πρόγραμμά του στην «Πόλη των Ανέμων» συναντώντας Ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες.

Στη συνέχεια, θα μιλήσει κατά τη διάρκεια δείπνου με θέμα την ελληνική οικονομική κρίση και την ευρωζώνη.

Ακολούθως, θα συναντηθεί με το Συντονιστή του ΣΑΕ Περιφέρειας ΗΠΑ, Θεόδωρο Σπυρόπουλο και άλλους παράγοντες της Ομογένειας στην πολιτεία του Ιλινόι.

Αύριο, ο υφυπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με Ελληνοαμερικανούς ακαδημαϊκούς και οικονομολόγους της περιοχής, όπως και με προέδρους των μεγαλυτέρων ομογενειακών φορέων της πολιτείας, με δημοσιογράφους, με ομογενείς πολιτικούς και με το δήμαρχο της πόλης.

Ο κ. Κουβέλης, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη επισκέφθηκε χθες το ελληνικό σχολείο του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, όπου είναι το μόνο στο οποίο λειτουργεί και λύκειο ενώ το βράδυ, μίλησε στο πανεπιστήμιο Κόλούμπια.

zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου