Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Α. Παπαμιμίκος: θα αγωνιστούμε στην πρώτη γραμμή της μάχης

Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, μετά την κοινή σύσκεψη με τους γραμματείς της ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΑΕΙ και ΤΕΙ Γιώργο Παπαδομιχελάκη και Αντώνη Μάγγλαρη, δήλωσε: «Αρχίσαμε τη σκληρή δουλειά. Σηκώσαμε τα μανίκια για τα καλά γιατί η μάχη των φοιτητικών εκλογών σε λιγότερο από ένα μήνα δεν αφήνει σε κανέναν μας περιθώρια για ανάπαυλα».

Ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ανέφερε ότι σε κλίμα απόλυτης συνεργασίας, έγινε λεπτομερής σχεδιασμός, για την οργανωτική και πολιτική ετοιμότητα της ΔΑΠ ΝΔΦΚ ενόψει των επερχόμενων φοιτητικών εκλογών της 19ης Μαΐου. Στο σχεδιασμό αυτό περιλαμβάνονται περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, δημόσιες εκδηλώσεις και πολιτικός διάλογος για τα ζητήματα της Παιδείας και της επικαιρότητας ευρύτερα.

«Στη δύσκολη αυτή μάχη των επερχόμενων φοιτητικών εκλογών είμαστε δυναμικά όλοι μαζί ενωμένοι και θα αγωνιστούμε στην πρώτη γραμμή της μάχης για μια ακόμη πιο ισχυρή ΔΑΠ ΝΔΦΚ.

Μετά το απολύτως επιτυχημένο εγχείρημα των ανοιχτών διαδικασιών για την εκλογή του προέδρου της ΟΝΝΕΔ οφείλουμε να δώσουμε και ένα ακόμη πιο ισχυρό πολιτικό μήνυμα ώστε όλο και περισσότεροι νέοι να έρθουν πιο κοντά στην πολιτική», πρόσθεσε ο κ. Παπαμιμίκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου