Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Πατέρας στραγγάλισε τα παιδιά του για να τιμωρήσει την σύζυγό του

Ένας πατέρας στο Μάντσεστερ της Αγγλίας μια μέρα πριν στραγγαλίσει τα παιδιά του με το καλώδιο του υπολογιστή, γύρισε βίντεο μαζί τους, οπού άφηνε υπόνοιες για αυτό που επρόκειτο να κάνει!

Η αποτρόπαια αυτή κίνηση έγινε για να τιμωρήσει την εν διαστάσει σύζυγό του η οποία αναζητούσε εραστές στο διαδίκτυο.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι ο Πίτερ Γουίλιαμς ο οποίος αρνείται ότι σκότωσε τον δίχρονο γιο του Τέο και την τετράχρονη κόρη του Γιολάντα, στο σπίτι τους στο Γούαλει Ραντζέ, πέρυσι τον Οκτώβριο.

Η μητέρα τους Μορόντε Μολεμόχι, δήλωσε στην ακροαματική διαδικασία του δικαστηρίου του Μάντσεστερ ότι βρήκε πεθαμένα τα παιδεία της το πρωί της 14ης Οκτωβρίου την ώρα που ήταν έτοιμη να τα πάει στο σχολείο.

Η δολοφονία έγινε χρησιμοποιώντας το καλώδιο του ίντερνετ που βρέθηκε τυλιγμένο στο λαιμό της άτυχης Γιολάντα.

Ο Αντρίου Τόμας της δίωξης, είπε ότι η μητέρα τηλεφώνησε στο 999 φωνάζοντας "ο άνδρας μου σκότωσε τα παιδιά μου".

Μια εβδομάδα πριν από τη δολοφονία η Μητέρα είπε στο δικαστήριο ότι ο σύζυγός της έφυγε από το σπίτι και πήγε να μείνει σε ένα ξενοδοχείο. Οι ένορκοι είδαν ένα βίντεο από τα παιδιά να λένε "αντίο μαμά" το Σαββατοκύριακο πριν από το θάνατό τους.

Στο βίντεο ο δράστης κάθεται με τα παιδιά του στον καναπέ, παρακολουθώντας το X-Factor στην τηλεόραση. Ο δράστης φαίνεται να λέει στο βίντεο "Γιόλι, Tέο, 11 Οκτωβρίου 09, για σας ηρθε, το τέλος".

Σε ένα άλλο σημείο του τρομακτικού βίντεο ακούμε τον δράστη να λέει "συγγνώμη μαμά που αποφάσισες να μας αφήσεις για ένα νέο φίλο", και σε ένα άλλο σημείο "χρησιμοποισε τωρα το διαδίκτυο όσο θέλεις".

Σύμφωνα με την αστυνομία "ήταν μια εγωιστική πράξη τιμωρίας από έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ο γάμος του είχε τελειώσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου