Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Έλλη Κοκκίνου: Ένα διαζύγιο όχι τόσο "συναινετικό "

Μπορεί μέχρι πριν από λίγο να μην είχαμε πάρει μυρωδιά για τον χωρισμό της Έλλης Κοκκίνου με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, τώρα όμως ανοίγουν τα χαρτιά τους και οι δύο για όλο το παρασκήνιο του χωρισμού, δίνοντας συνεντεύξεις σε διαφορετικά έντυπα με πολλές αιχμές.

Η Έλλη Κοκκίνου στο παρθενικό τεύχος του People μιλά ανοιχτά για το διαζύγιό της και δηλώνει: «Από κάποιο σημείο και μετά δεν μπορούσαμε να είμαστε ευτυχισμένοι ούτε εγώ ούτε εκείνος και δεν θα ήθελα αυτό να το εισπράξει ο γιος μας».

Μάλιστα σπάει τη σιωπή της και μιλά για μια απόφαση την οποία είχαν πάρει από καιρό. «Όταν μία απόφαση είναι ειλημμένη και ανακοινωμένη, τότε έχει έρθει η ώρα να φύγεις», λέει με νόημα η γλυκιά τραγουδίστρια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξαν προβλήματα που βασάνιζαν και τους δύο εδώ και καιρό.

Κι ενώ η Έλλη Κοκκίνου δεν ρίχνει το φταίξιμο στην άλλη πλευρά, αλλά τονίζει ότι σ’ έναν χωρισμό φταίνε και οι δύο, παραδεχόμενη και τα δικά της λάθη, ο πρώην πλέον σύντροφός της Παναγιώτης Βασιλειάδης είναι πιο αιχμηρός και φωτογραφίζει ανθρώπους από το περιβάλλον της Έλλης που την επηρέαζαν αρνητικά.

«Η Έλλη δεχόταν επιρροές από τρίτα πρόσωπα, που αυτά λειτουργούσαν εις βάρος του γάμου μας», λέει χωρίς περιστροφές σε συνέντευξή του στο περιοδικό Ciao, αφήνοντας υπονοούμενα και για στενούς συγγενείς της συζύγου του.

Ο Παναγιώτης Βασιλειάδης αποκάλυψε ότι τα προβλήματα ξεκίνησαν πριν από οχτώ μήνες, προσθέτοντας ότι τους τελευταίους πέντε – έξι μήνες ζούσαν ουσιαστικά σαν χωρισμένοι.

Μάλιστα στην συνέντευξή του βγάζει έντονα ένα παράπονο απέναντι στην πρώην σύντροφό του:

«Την βοήθησα όσο κανένας άλλος. Έκανα πάρα πολλά για την Έλλη, εκείνη τίποτα για μένα και ποτέ. Όχι ότι είχα ανάγκη να κάνει κανείς κάτι για μένα. Εγώ έχω τις δουλειές μου δεν έχω ανάγκη να κάνει τίποτα κανένας για μένα», δήλωσε ο Παναγιώτης Βασιλειάδη, ανεβάζοντας τους τόνους.

Αν μάλιστα κρίνουμε από το γεγονός, ότι όπως λέει ο γνωστός επιχειρηματίας οι δυο τους δεν μιλιούνται καν, μπορούμε να πούμε ότι το διαζύγιο δεν θα είναι μια ευχάριστη διαδικασία.

Μάλλον για Γολγοθά το βλέπουμε, με τις πιθανότητες να βγει συναινετικό να είναι πολύ μικρές. Άλλωστε ο κ. Βασιλειάδης έριξε και γι’ αυτό το θέμα το μπαλάκι στην Έλλη Κοκκίνου, πετώντας καρφιά ότι από εκείνη εξαρτάται αν τελικά θα έρθουν σε συμφωνία, ή θα τα πουν στα δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου