Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Έλεγχο της διοίκησης του Ερρίκος Ντυνάν ζητά η ΓΣΕΕ

Τη υποβολή της διοίκησης του Ερρίκος Ντυνάν σε αυστηρό έλεγχο ζητά από το υπουργείο Εργασίας η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος.

Σε ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΕ τονίζει ότι "υποστηρίζει τα αιτήματα και την απαίτηση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν για την εφαρμογή της Διαιτητικής απόφασης που ρυθμίζει τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στο Νοσοκομείο για το έτος 2009".

"Η Διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν θεωρεί ότι λειτουργεί υπεράνω των Νόμων και συνεχίζει την ίδια παράνομη, αντεργατική και απαράδεκτη συμπεριφορά που είχε επιδείξει και για την απόφαση του ΟΜΕΔ το 2008, κατά παράβαση κάθε έννοιας νομιμότητας και εργασιακών δικαιωμάτων προκαλώντας την οργή και αγανάκτηση των εργαζομένων.", τονίζει η ΓΣΕΕ.

Παράλληλα, η ΓΣΕΕ καλεί τη Διοίκηση του Νοσοκομείου να "συμμορφωθεί και να υλοποιήσει άμεσα την Διαιτητική απόφαση, καθώς και το Υπουργείο Εργασίας που έχει την ευθύνη, εποπτεία και έλεγχο των επιχειρήσεων που καταπατούν το Νόμο να ελέγξει αυστηρά τη Διοίκηση του Ερρίκος Ντυνάν".

Η Συνομοσπονδία προειδοποιεί ότι "σε διαφορετική περίπτωση οι εργαζόμενοι και σύσσωμο το Σ.Κίνημα θα επιβάλει αγωνιστικά τον σεβασμό στο Νόμο και την εφαρμογή της απόφασης του ΟΜΕΔ για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου