Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ (2) ; Αμύνεσθαι περί πάρτης ;

Γράψαμε στις αρχές του μήνα κάποιες πληροφορίες για τις μεταθέσεις στελεχών στον Ελληνικό Στρατό, κυρίως στην περιοχή του Έβρου. Μιλήσαμε κυρίως για τις «κατ’ εξαίρεση» μεταθέσεις που κάποιοι από αυτούς δικαιούνται μα, δεν παίρνουν ποτέ! Άνθρωποι με οικογένειες και παιδιά, πολύτεκνοι, από αυτούς που η πατρίδα έχει ανάγκη και προσφέρουν στην υπογεννητικότητα της Ελλάδας..

Οι πληροφορίες μας λένε ότι το Υπουργείο μας «άκουσε» και για το λόγο αυτό έστειλε Αντιστράτηγο επάνω στην περιοχή για να δει από κοντά τα κατώτερα στελέχη και να εξακριβώσει ποίοι πραγματικά έχουνε πρόβλημα και δικαιούνται την «κατ’ εξαίρεση» μετάθεση, μιλώντας μαζί τους.

Αυτό, όμως, που δεν γνωρίζει το Υπουργείο Άμυνας, ο Υπουργός και ο εν λόγω Στρατηγός, είναι ότι, άμα τη αφήξει του Ανωτάτου στα στρατόπεδα του Έβρου, οι Ταξίαρχοι και οι Διοικητές των στρατοπέδων «έκρυβαν» κυριολεκτικά τα στελέχη που δεν ήθελαν να «αποχωριστούν», λόγω ειδικοτήτων, σε καρότσες από Στάγιερ και σε άλλα απίθανα μέρη για να μη τους βρει ο Στρατηγός !

Ωραία αξιοκρατία ! Μπράβο στους Ταξιάρχους και τους Διοικητές… ! Αλλά, αυτοί τι ανάγκη έχουν ; Μήπως είναι πολύτεκνοι, με δάνεια και παίρνουν 1200 ευρώ το μήνα; Μήπως, δικαιούνται «κατ’ εξαίρεση» μετάθεση, από τη νομοθεσία και τους την «κόβουν» ; …

Υπουργέ, ξαναστείλε τον Στρατηγό επάνω αλλά αυτή τη φορά «απροειδοποίητα», αιφνιδιαστικά, για να δεις τι γίνεται.. Σε διαβεβαιώνω ότι ο Στρατηγός θα βρει πολλούς «εξαφανισμένους» σε σχέση με την προηγούμενη επίσκεψή του.. ! Έτσι κάνουνε σωστές δουλειές !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου