Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

«ΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ» ! ! !

Αν δεν ακούγεται βλακώδες, είναι σίγουρα προβοκάτσια ! Ποιος εξυπηρετείται από τη συγκεκριμένη τρομοκρατική ενέργεια από τα προχθές με θύματα μια ολόκληρη Αφγανική οικογένεια κι ένα νεκρό παιδί ; Η λογική λέει, σε τούτες τις περιπτώσεις, δες ποιος ωφελείται για να κατανοήσεις και τα κίνητρα του δράστη. Σα χθες θυμούμαι ακόμα γεγονότα από το ’90, που για να «καταπνίξουν» οι αρχές τότε τον αγώνα του λαού, έβαζαν προβοκατόρικα, οδηγούς – αστυνομικούς Υπουργών να τα «σπάνε» για να στρέψουν την κοινωνία κατά τους..

Μήπως, να θυμηθούμε ότι ο περίφημος Κουφοντίνας της 17 Νοέμβρη «μπαινόβγαινε» για «άγνωστους» λόγους στην ΕΥΠ, πριν συλληφθεί η οργάνωση ; Κάποιοι τότε το είπαν, οι περισσότεροι το θάψανε.. δε συνέφερε !

Μόλις, στα Δεκεμβριανά πριν από δύο περίπου χρόνια, με αφορμή τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, όταν πάλι οι διαδηλώσεις του κόσμου λάμβαναν τη μορφή «εξέγερσης», ξανά είδαμε παρακρατικούς, άνδρες με ρόπαλα που συναναστρέφονταν την αστυνομία, «να τα σπάνε» για να στραφεί η κοινωνία κατά των διαδηλωτών, (υπό το φόβο περαιτέρω αναταραχών). Κάποιοι, όπως ο Λαζόπουλος τα δείξανε, οι περισσότεροι το «θάψανε» το θέμα.. Όταν, οποιοσδήποτε «ρίχνει» στο τραπέζι της σκέψης την αλήθεια ότι το ίδιο το Κράτος, σε πολλές περιπτώσεις αποδεδειγμένα, λειτουργεί σα τον χείριστο Τρομοκράτη, αμέσως όλοι λένε πως «..αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα..», «..οδηγούν σε επικίνδυνους δρόμους..» και άλλα τέτοια ηλίθια.

Υπάρχει μια ολόκληρη μυστική υπηρεσία, η περίφημη ΕΥΠ, της οποίας, μεταξύ των άλλων, η δουλειά είναι αυτή.. να «διαίρει» την κοινή γνώμη υπέρ των σκοπών του Κράτους . Και υπάρχει, σίγουρα, αρκετή βρώμικη δουλειά που κάνει αυτή η υπηρεσία, λόγω του σκοπού της ύπαρξής της. Αυτός είναι για μένα ο χειρότερος Τρομοκράτης, σήμερα, στην Ελλάδα.. η πηγή και η μάνα όλων των τρομοκρατικών οργανώσεων : Το ίδιο το Κράτος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου