Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Ένα βήμα πριν το θάνατο ο Dennis Hopper

Ο γνωστός ηθοποιός Dennis Hopper βρίσκεται «ένα βήμα πριν το θάνατο» και αδυνατεί πλέον να υποβληθεί ακόμη και σε χημειοθεραπεία στην οποία κατά του καρκίνου του προστάτη από τον οποίο πάσχει, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Ως εκ τούτου ο Joseph Mannis δήλωσε ότι ο πελάτης του δεν βρίσκεται σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις των δικηγόρων της συζύγου του επί 14 έτη, Victoria Hopper, (με την οποία έχουν αποκτήσει ένα 6χρονο κοριτσάκι), στο πλαίσιο των διαδικασιών διαζυγίου που ο ίδιος ζήτησε τον Ιανουάριο.

Σε προηγούμενα δικαστικά έγγραφα, ο 73χρονος Hopper -ο οποίος έχει παντρευτεί πέντε φορές- είχε δηλώσει πως ήλπιζε ότι η χημειοθεραπεία θα έχει επιτυχή αποτελέσματα και ενδεχομένως να θεραπευτεί από τον καρκίνο.

Σε σχέση με την υγεία του ηθοποιού προσκομίσθηκαν στο δικαστήριο ιατρικά έγγραφα που δηλώνουν ότι, λόγω της επαράτου νόσου ο Hopper ζυγίζει περίπου 45 κιλά και είναι εξαιρετικά αδύναμος για να μπορέσει να συμμετάσχει σε πολύωρες συζητήσεις, γεγονός που ενδεχομένως "θα μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά ακόμη και την ίδια του τη ζωή», σύμφωνα με τον προσωπικό του γιατρό Dr David Agus, αν και ο ίδιος έδωσε το «πράσινο φως» να εμφανισθεί σε ειδική τελετή προς τιμήν του, την Παρασκευή, στο πασίγνωστο πεζοδρόμιο του Hollywood Walk of Fame, όπου θα τοποθετηθεί ειδικό αστέρι με το όνομα του, προκειμένου να τονωθεί το ηθικό του.

Εξάλλου, τον περασμένο μήνα ένας δικαστής ενέκρινε περιοριστικά μέτρα εναντίον της πρώην συζύγου του, στην οποία πλέον δεν επιτρέπεται να τον πλησιάζει σε απόσταση 3 μέτρων, με το αιτιολογικό ότι κάτι τέτοιο θα τον επιβάρυνε με περιττό άγχος, εξαιρετικά επικίνδυνο για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα πάντως με την 42χρονη πρώην σύζυγο του, ο μοναδικός λόγος που ο Dennis Hopper κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ήταν προκειμένου να την αποκλείσει από κληρονόμο του λίγο πριν το θάνατο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου