Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ψωμιάδη για τις περικοπές στα πολυτεκνικά επιδόματα

Κοροϊδία και εμπαιγμό χαρακτήρισε σήμερα ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, τις επικείμενες περικοπές που ετοιμάζει η κυβέρνηση στα επιδόματα των πολυτέκνων.
 
«Η κοροϊδία και ο εμπαιγμός των χιλιάδων πολυτέκνων ανά την Ελλάδα δεν έχουν τελειωμό. Ενώ ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωσε ότι δεν θα μπουν εισοδηματικά κριτήρια στα, έτσι κι αλλιώς πενιχρά, πολυτεκνικά επιδόματα, ακολούθησε η αιφνιδιαστική μείωση κατά 50% των πολυτεκνικών επιδομάτων», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης.

Και πρόσθεσε: «Φθάνει πια η κοροϊδία και οι γκεμπελικές μέθοδοι! Καμία περαιτέρω μείωση στα πολυτεκνικά επιδόματα. Πρέπει επιτέλους η Πολιτεία να αντιληφθεί την ουσιαστική συμβολή των πολυτέκνων στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας και να σταματήσει τα αδικαιολόγητα και παρατεταμένα «ψαλιδίσματα» στα εισοδήματα χιλιάδων οικογενειών. Δεν είναι δυνατόν οι πολίτες και, ακόμη περισσότερο οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι, να πληρώνουν την κακοδιαχείριση και τα λάθη των κυβερνήσεων των τελευταίων δεκαετιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου