Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ο Πάγκαλος έστειλε το... εσώρουχό του στο Ράδιο Αρβύλα!

Έκπληξη αλλά και πολλά χαμόγελα προκάλεσε η χιουμοριστική απάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου σε χιουμοριστικό βίντεο που παρουσίασε η σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Όλα ξεκίνησαν όταν στο στούντιο της εκπομπής που σατιρίζει πρόσωπα και καταστάσεις προβλήθηκε ένα τεράστιο εσώρουχο στο οποίο οι παρουσιαστές έμπαιναν και έβγαιναν λέγοντας ότι αυτό είναι το εσώρουχο του κ. Πάγκαλου.

Γνωστός για το χιούμορ και τα πειράγματά του ο αντιπρόεδρος χθες προκειμένου να διαψεύσει τα περί μεγέθους του εσωρούχου του απέστειλε στην εκπομπή ένα πραγματικό εσώρουχο του συνοδευόμενο από την εξής επιστολή:

Αξιότιμοι κύριοι, αγαπητοί φίλοι,

Στήριξα την πολιτική μου διαδρομή στην απαράβατη αρχή, ότι πρέπει να λέω πάντα ή τέλος πάντων όσο συχνότερα γίνεται την αλήθεια και να μην περιαυτολογώ.

Έτσι κατά καιρούς έχω απογοητεύσει πολλούς από τους συμπολίτες και τους συναδέλφους σας. Είδα το διαφημιστικό σας με το εσώρουχό μου που υποτίθεται ότι περιήλθε εις χείρας σας. Δυστυχώς έχετε πέσει θύματα παραπληροφόρησης. Ίσως φταίω κι εγώ αν έχω δημιουργήσει την εντύπωση ότι αυτά που διαθέτω θέλουν τόση μεγάλη έκταση υφάσματος για να καλυφθούν.

Η αλήθεια είναι κατά πολύ υποδεέστερη. Για του λόγου το αληθές, σας επισυνάπτω το πραγματικό μέγεθος. Μετά από τρεις γάμους και πέντε παιδιά και στην ηλικία που είμαι δεν νομίζω ότι θα σας δώσω τίποτα καλύτερο στο μέλλον. Εσείς όμως είστε σε καλό δρόμο και αρκετά νέοι ακόμα. Σας εύχομαι με την ευκαιρία του νέου έτους καλές επιτυχίες.

Πάντα φίλος της εκπομπής
Θεόδωρος Πάγκαλος

Αμέσως μετά ο βασικός παρουσιαστής της εκπομπής, Αντώνης Κανάκης, σχολίασε: «Του ανθρώπου αυτού, του έχουμε σούρει, του έχουμε πει και θα πούμε κι άλλα γιατί εμείς αυτό κάνουμε εδώ.
Αν μπορούμε να πούμε σίγουρα ένα πράγμα γι' αυτόν τον άνθρωπο -και δεν περιμέναμε την επιστολή για να το επιβεβαιώσουμε- είναι ότι αναμφισβήτητα έχει χιούμορ. Και το χιούμορ είναι ένδειξη και ευφυίας και ανθρωπιάς. Και μακάρι να είχαμε πολιτικούς με τα λάθη τους, αλλά και με τέτοια αίσθηση χιούμορ».

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου