Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ορκίστηκε ο Π. Τατούλης περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Ορκίστηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, παρουσία οικονομικών, κοινωνικών, αυτοδιοικητικών και θεσμικών παραγόντων της Πελοποννήσου, καθώς και πλήθους κόσμου, ο νέος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, οι αντιπεριφερειάρχες και το περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου.
 
Στην ομιλία του ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, ανέφερε ότι "με όλους αυτούς τους ελευθερόφρονες πολίτες, τους πολίτες που αψήφησαν τα αναχρονιστικά υποδεκάμετρα με τα οποία κάποιοι εμμένουν να μετρούν τις κομματικές επιρροές, με όλους τους πολίτες που συγκροτούν τη ``Νέα Πελοπόννησο``, από σήμερα κιόλας πορευόμαστε μαζί. Χωρίς αποκλεισμούς. Χωρίς περιχαρακώσεις. Χωρίς μικρονοητικές, μικροκομματικές αντιλήψεις".

"Εμείς δεν έχουμε δουλείες. Δεν έχουμε ανεξόφλητες επιταγές. Δεν ήλθαμε εδώ απλώς για να ``αλλάξουμε φρουρά`` ή να βαυκαλιστούμε γύρω από τα μικρά τσιφλίκια εξουσίας μας", τόνισε ο κ. Τατούλης και πρόσθεσε:

"Δεν μας δεσμεύει τίποτε άλλο, παρά μόνον το μέλλον της Πελοποννήσου, η προοπτική ανάπτυξης που θέλουμε να δώσουμε στον τόπο μας, η ευημερία που οφείλουμε όλοι εμείς να εξασφαλίζουμε για τις οικογένειες και τα παιδιά μας".

Ο Πέτρος Τατούλης σημείωσε πως "στόχος μας είναι να κάνουμε την περιφέρεια Πελοποννήσου μια ευρωπαϊκή περιφέρεια, πρότυπο ανάπτυξης, μοντέλο τοπικής οικονομίας, παράδειγμα για την έξοδο όλης της χώρας από την κρίση".

"Αυτό που ίσχυε στην προεκλογική περίοδο, με το ενδιαφέρον όλης της χώρας να έχει στραφεί πάνω στο δικό μας πολιτικό πείραμα, σήμερα έχει ενισχυθεί. Και είναι μάλιστα αυτό το ενδιαφέρον πια πολύ πιο ουσιαστικό, αφού αν εμείς επιτύχουμε, τότε δημιουργείται η δυνατότητα και για τον τόπο μας να ακολουθήσει το δικό μας καινούργιο κι επιτυχημένο μοντέλο και να διασωθεί", τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου