Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Πάτρα: Φριχτό έγκλημα σε βάρος σκύλου

Τα μάτια εκείνων που πέρασαν χθες από την οδό Παπαφλέσσα στην Πάτρα έμειναν ορθάνοιχτα από τον τρόμο. Στις 06:00 το πρωί το άτυχο ζώο, που είχε δηλητηριαστεί προφανώς από φόλα, κάποιο ανθρωπόμορφο κτήνος το σφήνωσε στην διχάλα ενός δέντρου, σε όρθια θέση προκειμένου αυτό το αποτρόπαιο θέαμα να είναι ορατό από τους περίοικους. Μετανάστες που μένουν εκεί κοντά είπαν ότι από νωρίς το πρωί κάλεσαν την Αστυνομία αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.

Μόνο μετά από αρκετές ώρες και μετά τις εκκλήσεις μια φιλόζωης κατοίκου της περιοχής έφτασε στο σημείο ο Σύλλογος Μέριμνας Ζώων του Πανεπιστημίου Πατρών, και οι εθελοντές – φοιτητές φρόντισαν να τραβήξουν τις φωτογραφίες που δείχνουν την κατάντια της κοινωνίας μας και την ανωμαλία που χαρακτηρίζει τον δράστη και αυτού του εγκλήματος.

Εθελοντές φιλόζωοι της αχαϊκής πρωτεύουσας κάνουν έκκληση σε όποιον είδε τον δράστη, ή γνωρίζει εκείνους που απείλησαν στο παρελθόν να ρίξουν φόλες στα ζώα της περιοχής να το καταγγείλουν στην Αστυνομία στους τοπικούς φιλοζωικούς συλλόγους και στα τοπικά Μ.Μ.Ε..
thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου