Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Ένα έλατο για τα παιδιά με καρκίνο

Μαραθωνοδρόμοι εθελοντές του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα» στόλισαν ένα έλατο στο δάσος της Πάρνηθας για τα παιδιά με καρκίνο, που περιμένουν το δικό τους άστρο το φωτεινό αυτά τα Χριστούγεννα και την ελπίδα ότι το 2011 θα φέρει μόνο χαμόγελα στο πρόσωπό τους.
 
Σκοπός, να προβάλουν το έργο της Φλόγας:

- Στον ξενώνα της Φλόγας, δίπλα στα Νοσοκομεία Παίδων, σε 30 δωμάτια και μικρά διαμερίσματα φιλοξενούνται δωρεάν τα παιδιά από την επαρχία με τους γονείς τους για όσο διάστημα υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες.

Στον ξενώνα λειτουργεί σχολείο, παρέχεται ψυχολογική και ψυχαγωγική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό σε συνθήκες που δημιουργούν οικογενειακό περιβάλλον.............

- Παράλληλα, μια άλλη δράση της Φλόγας που απευθύνεται σε άρρωστα παιδιά που κατοικούν στην Αττική προβλέπει την παροχή νοσηλείας στο σπίτι από εξειδικευμένο προσωπικό υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των θεραπόντων ιατρών τους.

- Μόλις πριν από λίγους μήνες η Φλόγα προσέφερε και εγκατέστησε αξονικό τομογράφο τελευταίας τεχνολογίας στο Νοσοκομείο Αγία Σοφία, ενώ έχει συνδράμει στην ίδρυση υπερσύγχρονου Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου για παιδιά στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, που θα εγκαινιαστεί στις αρχές Ιανουαρίου.

Κάρτες
Για τις γιορτές διαθέτει ευχετήριες κάρτες που αποτελούν σημαντικό έσοδο για όλους αυτούς τους στόχους. Κάρτες διατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου (Αιγίου 6-8, Γουδή, Τ.Κ. 115 27, Αθήνα) ή μπορεί να παραγγελθούν στο τηλ. 210-7485.000, στο fax 210-7799.879, στο email: floga@floga. org. gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου