Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Συνελήφθη η Άντζελα Δημητρίου

Στο Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου θα κρατηθεί όλο το Σαββατοκύριακο η Άντζελα Δημητρίου, η οποία συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές ανεκτέλεστες αποφάσεις για έκδοση ακάλυπτων επιταγών.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συνελήφθη από άνδρες του πρώτου τμήματος Ασφαλείας Περιστερίου, έξω από το κέντρο διασκέδασης Maya Maya όπου εμφανίζεται, στην πλατεία Μπουρναζίου.

Στις 12:10 το μεσημέρι η «Λαίδη» οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια της Ευελπίδων και αναμένεται να απολογηθεί στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Χωρίς να φοράει χειροπέδες, ντυμένη λιτά με ένα μπεζ παντελόνι και ένα μοβ πουκάμισο, η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν μπορεί να μιλήσει τώρα και επιφυλάχθηκε να κάνει δηλώσεις κατά την έξοδό της από το γραφείο του εισαγγελέα.

Η «Λαίδη» οδηγείται στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Ωστόσο, ο εισαγγελέας αποφάσισε η τραγουδίστρια να κρατηθεί μέχρι την Δευτέρα, όταν και θα ανοίξει το Δημόσιο Ταμείο στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να πληρώσει τα χρήματα, τα οποία κατηγορείται ότι χρωστάει.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Άντζελα Δημητρίου οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών στο ΑΤ Περιστερίου, όπου και κρατείται.

Όπως δήλωσε στη zougla.gr ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Αναστάσιος Μέρμηγκας, πρόκειται για υποθέσεις που εκκρεμούσαν από το 2006, όταν η Άντζελα Δημητρίου είχε δώσει στον τότε σύντροφό της τρεις «εικονικές» επιταγές προκειμένου να τον διευκολύνει για οικονομικές του εκκρεμότητες.

Όπως ισχυρίζεται, η τραγουδίστρια είχε παραδώσει τις επιταγές λαμβάνοντας τη διαβεβαίωση του συντρόφου της ότι δεν θα της χρησιμοποιήσει, κάτι που όμως δεν συνέβη.

zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου