Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Παραδέχεται εκ των υστέρων τα λάθη της κυβέρνησης Καραμανλή η Ντ. Μπακογιάννη

Την εκτίμησή της ότι η κυβέρνηση Καραμανλή έκανε λάθη εξέφρασε η Ντόρα Μπακογιάννη ενώ εξήγησε τους λόγους που η ίδια δεν δημοσιοποίησε τις διαφωνίες της για τους λάθους χειρισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης το διάστημα που ήταν υπουργός.


Όπως είπε, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA, το γεγονός ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε μόλις 151 βουλευτές δεν της επέτρεπε να εκφράσει δημοσίως την αντίθεσή της όπου έκρινε ότι έπρεπε, παρά μόνον κατ' ιδίαν.

Παράλληλα, τόνισε ότι η Ελλάδα έχει ακολουθήσει λάθος πορεία τα τελευταία 30 χρόνια, χαρακτήρισε, ωστόσο, άδικο το γεγονός ότι κάποιοι φορτώνουν τα πάντα στις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν είχε "πλήρη εικόνα" για το μέγεθος του ελλείμματος το 2008. Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να έκρυβε στοιχεία, απάντησε: "Εγώ συνειδητά δεν το γνωρίζω και δεν το πιστεύω".

Επισήμανε ότι θα παραμείνει βουλευτής καθώς όπως είπε "για αυτή την έδρα έχω δώσει τους δικούς μου αγώνες και δικαιούμαι να τη διατηρήσω".

Αναφορικά με τις διαφωνίες της με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει δημοκρατική λειτουργία εντός του κόμματος καθώς δεν ανταλλάσσονται απόψεις και δεν ακούγονται επιχειρήματα.

Enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου