Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Εφιάλτης για 18χρονη σε διαμέρισμα

Eφιάλτη χωρίς τέλος έζησε ένα κοριτσάκι 18 χρόνων στα χέρια 45χρονου προαγωγού που της κατέστρεψε το πρόσωπο, όταν είδε ότι θα τον συλλάμβαναν. Ο 45χρονος αλλοδαπός συνελήφθη προ ημερών από άνδρες του τμήματος καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη, όμως είχε κλειδώσει την όμορφη νεαρή και σε σπίτι στην Πάτρα. Όπως προέκυψε από την έρευνα η κοπέλα βρισκόταν σε απελπιστική κατάσταση και δεν είχε τα μέσα για να συντηρηθεί. Αυτός την προσέγγισε και τάζοντάς της ότι θα την βοηθήσει την έκανε να τον εμπιστευτεί.
 
Από εκεί ξεκίνησε το μαρτύριο της άτυχης 18χρονης. Ο 45χρονος της πήρε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και την έκλεισε σε σπίτι στην Πάτρα από όπου δεν την άφηνε να βγει. Μάλιστα είχε μετατρέψει το συγκεκριμένο σπίτι σε οίκο ανοχής, αφού από τις αρχές Νοεμβρίου την εξέδιδε παίρνοντας τα χρήματα από κατοίκους της πόλης που ασελγούσαν πάνω στη μικρή αλλοδαπή. .............
 
Το κοριτσάκι κατάφερε να αποδράσει από τα χέρια του στις 20 Δεκεμβρίου και μάλιστα ταξίδεψε μέχρι τις Σέρρες για να γλιτώσει. Όμως ο τύραννός της την εντόπισε ξανά και πάλι με τη βία την έκλεισε σε σπίτι στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Ευτυχώς για την κοπέλα κάτοικοι της περιοχής είδαν τις ύποπτες κινήσεις του 45χρονου και ειδοποίησαν την αστυνομία. Μετά από έφοδο στο διαμέρισμα ο άνδρας συνελήφθη προχτές και το μαρτύριο της 18χρονης πήρε τέλος. Το αποκορύφωμα ήταν ότι ο άνθρωπος αυτός, έχοντας μένος κατά του νεαρού κοριτσιού και πριν η αστυνομία εισβάλλει στο σπίτι, πήρε ένα ψαλίδι και "σημάδεψε" το πρόσωπο της κοπέλας με αυτό.

Χρειάζεται πλαστική επέμβαση
Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όμως σίγουρα θα χρειαστεί πλαστική επέμβαση για να θεραπεύσει και να εξαφανίσει τις πληγές της. Οσο για τον αδίστακτο μαστροπό; Θα φυλακισθεί μέχρι... να αφεθεί ελεύθερος και να συνεχίσει την «καριέρα» του με άλλη κοπελίτσα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου