Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Το βιβλίο που απειλεί να τινάξει στον αέρα τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Το νέο της έργο, "Η ιστορία που δεν έχει λεχθεί", δεν θα "πληγώσει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον μικρότερο αδελφό του, Χάρι, ούτε την βασιλική οικογένεια, επιμένει η Αλι.


Ενα νέο βιβλίο, εμπνευσμένο από τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα με την υπογραφή μίας βραβευμένης βρετανής συγγραφέα, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, λίγες εβδομάδες πριν από τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον τον Απρίλιο, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα.

Ωστόσο, σε συνεντεύξεις της που δημοσιεύονται σήμερα, η 43χρονη συγγραφέας Μόνικα Αλι διαψεύδει ότι η προγραμματισμένη ημερομηνία έκδοσης του βιβλίου είναι "ατυχής" και ότι διακινδυνεύει να ταράξει το "κατεστημένο" σε μία ευαίσθητη χρονική περίοδο.

"Η συγκυρία είναι σύμπτωση", είπε η ίδια στην Guardian..................

"Παρότι το βιβλίο μου σίγουρα είναι εμπνευσμένο από την περίπτωση της Νταϊάνα, φυσικά η δική μου πριγκίπισσα είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας", πρόσθεσε.

Η Αλι είπε ότι το νέο της βιβλίο αναφέρεται στο τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν είχε σκοτωθεί στο τροχαίο στο Παρίσι, το 1997.

Το βιβλίο της αναφέρεται στο αν η Νταϊάνα θα είχε βρει γαλήνη και ευτυχία στη ζωή της αν δεν είχε σκοτωθεί ή αν "η κατάρα της φήμης θα την κατεδίωκε για πάντα".

Αξιωματούχοι των Ανακτόρων αρνήθηκαν να σχολιάσουν, αλλά αναλυτές εκτιμούν ότι το βιβλίο μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις προσπάθειες να παρουσιαστεί ο γάμος του Γουίλιαμ ως μία αρμονική περίσταση, που μάλιστα, θα τερματίσει την δεκαετία του 1990, η οποία αμαυρώθηκε από βασιλικά σκάνδαλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου