Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Άρχισαν τα όργανα στο μετρό…

Διάσταση απόψεων ανάμεσα στα σωματεία εργαζομένων

Πλήρης διάσταση απόψεων επικρατεί μεταξύ των Σωματείων Εργαζομένων στο Μετρό, σχετικά με την πορεία των κινητοποιήσεων και την ταλαιπωρία που υφίσταται το επιβατικό κοινό.

Το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθηνών, ΣΕΛΜΑ, με αφορμή τα έκτροπα και τους προπηλακισμούς που σημειώθηκαν σήμερα μετά την λήξη της 4ωρης στάσης εργασίας του ΣΗΑΜ (Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό), επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ότι το προσωπικό των Σταθμών άνοιξε κανονικά τους σταθμούς για να ξεκινήσει η λειτουργία του συστήματος στις 16:00 όπως ήταν προγραμματισμένο.

Η καθυστέρηση όμως στο να εμφανιστούν οι συρμοί του Μετρό, οφείλεται στην απροθυμία των Ηλεκτροδηγών, οι οποίοι για άγνωστους λόγους, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, δεν προσήλθαν για να τους παραλάβουν ως όφειλαν.

Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ, πως είμαστε αντίθετοι στην αναίτια ταλαιπωρία του Επιβατικού Κοινού και δηλώνουμε κάθετα αντίθετοι στις παραπάνω ενέργειες οι οποίες στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην αποδυνάμωση του δίκαιου αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου