Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Σε κινηματογραφικούς ρυθμούς η Ξάνθη

Θα προβληθούν οι ταινίες που βραβεύτηκαν στο φεστιβάλ της Πάτρας

Από τις 15 έως τις 23 Ιανουαρίου οι κάτοικοι της Ξάνθης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από ταινίες που απέσπασαν βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει την προβολή των ντοκιμαντέρ «Περίπτωση Ευρυδίκης» του Φρέντυ Βιανέλλη, «Λεηλατώντας μια ματωμένη χώρα» του Τάκη Παπαγιαννίδη, «Τίτος, ποιητής σε επισφαλή ισορροπία» του Νίκου Χρυσικάκη, «Γάζα ερχόμαστε» των Γιώργου Αυγερόπουλου και Γιάννη Καρυπίδη, «Η Νύφη του καθρέφτη» της Δέσποινας Πανταζή και «Σαν τον αέρα που αναπνέω, μουσικοί του κόσμου στην Κρήτη» του Γιώργου Ζέρβα.

Επίσης,..............
θα παρουσιαστούν η μεγάλου μήκους ταινία «Χρυσόσκονη» της Μαργαρίτας Μαντά, τα μικρού μήκους φιλμ «Ρυτίδες και Όνειρα» της Γωγώς Πετραλή, «Partners» της Ιωσηφίνας Μαρκαριάν και «Σε βλέπω, με ακούς;» του Θοδωρή Αδάμου και η ταινία βίντεο αρτ «Theme from autumn drizzle» της Γεωργίας Τουλιάτου.

Το «Διεθνές Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Φιλμ και Βίντεο» διοργανώνει η Φιλοπρόοδος Ένωση Ξάνθης στον πολυχώρο του καφέ «Φίλοιστρον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου