Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Μητσοτάκης: "Εγώ τα έλεγα αλλά ποιός με άκουγε. Η Ελλάδα θα τα καταφέρει"

«Στο χέρι μας είναι να ξεπεράσουμε την κρίση και να βγει η Ελλάδα πιο δυνατή», δήλωσε σήμερα από τα Χανιά, ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Ο Κ. Μητσοτάκης, που έδωσε το «παρών» στην τελετή αγιασμού των υδάτων στο παλιό λιμάνι των Χανίων, υπεραμύνθηκε της πολιτικής της κυβέρνησής του υποστηρίζοντας ότι σήμερα, όλοι παραδέχονται πως ήταν σωστή και επιχειρούν να την εφαρμόσουν.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε:

«Στον ελληνικό λαό έλεγα πάντοτε την αλήθεια, οσοδήποτε και αν ήταν συχνά δυσάρεστη. Και όταν ο λαός μού έκανε την τιμή να με εκλέξει πρωθυπουργό, εφάρμοσα μια πολιτική, η οποία τότε προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, σήμερα όμως όλοι δέχονται ότι είναι σωστή και επιχειρούν να την εφαρμόσουν. Αυτή τη μεγάλη ημέρα της χριστιανοσύνης, θα ήθελα να πω στον ελληνικό λαό μερικές απλές αλήθειες. Το μήνυμα που θέλω να εκπέμψω είναι μήνυμα αισιοδοξίας. Αντιμετωπίζουμε μεγάλες δυσκολίες, που δεν είναι όμως ανυπέρβλητες. Στο χέρι μας είναι να ξεπεράσουμε την κρίση και να βγει η Ελλάδα πιο δυνατή από ό,τι ήταν πρωτύτερα. Αυτό αποτελεί το κοινό μας χρέος και αυτό πρέπει να υπάρχει στη συνείδηση του καθενός. Και δεν είναι πρόβλημα μόνο των κυβερνώντων, είναι πρόβλημα και των κυβερνωμένων. Είναι πρόβλημα ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου