Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Σεσημασμένη Βουλγάρα με «μακριά χέρια» συνελήφθη σε κατάστημα ρούχων στην Καβάλα.

Μια 27χρονη Βουλγάρα, γνωστή στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές από τη δραστηριότητα που είχε τα τελευταία χρόνια, έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, αφού προηγουμένως την είχαν ακινητοποιήσει υπάλληλοι καταστήματος στην Καβάλα.

Το περιστατικό συνέβη τη Μ.Πέμπτη 1 Απριλίου, την ώρα που έκλειναν τα καταστήματα, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι. Η 27χρονη, παρακολουθώντας μια πελάτισσα του καταστήματος ρούχων και παπουτσιών να είναι απασχολημένη, κάνοντας τις αγορές της, έβαλε το χέρι στην τσάντα της και προσπάθησε να αφαιρέσει το πορτοφόλι της. Για καλή τύχη της ανυποψίαστης πελάτισσας, ένας υπάλληλος του καταστήματος αντιλήφθηκε τι πήγε να συμβεί και ακινητοποίησε άμεσα τη νεαρή Βουλγάρα. Κλήθηκε η επέμβαση της αστυνομίας και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο κατάστημα δύο αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας που εκείνη την ώρα περιπολούσαν στην περιοχή.

Όπως προέκυψε από την πρώτη ανάκριση στην αστυνομία και την πρώτη εξέταση των στοιχείων, η 27χρονη συλληφθείσα ήταν καταχωρημένη στην Εφαρμογή Απελάσεων Αλλοδαπών της Εθνικής Βάσης Δεδομένων, εξαιτίας παλαιότερων δικαστικών αποφάσεων. Τη σχετική προανάκριση διενεργεί τώρα το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου