Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Του έκλεψαν τα λεφτά μέσα στο Νοσοκομείο

Βόλος

Φτερά έκαναν 485 ευρώ από το προσκέφαλο 80χρονου ασθενούς, ο οποίος νοσηλευόταν σε δωμάτιο της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, όμως δεν καταγγέλθηκε από τους οικείους του, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος η Ασφάλεια.

Ο 80χρονος νοσηλευόταν στο δωμάτιο 416 της Χειρουργικής Κλινικής με σοβαρά εγκαύματα. Όλες τις ημέρες της νοσηλείας του ο ηλικιωμένος είχε στο προσκέφαλό του το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε 485 ευρώ, που ήταν το υπόλοιπο της σύνταξής του, την ταυτότητά του και το βιβλιάριο με το οποίο λάμβανε τη σύνταξη.

Προχθές μετά το μεσημέρι, όπως κατήγγειλε φιλικό του πρόσωπο, ζητήθηκε από τους συνοδούς και τους συγγενείς να εξέλθουν του δωματίου για να αλλαχθούν τα σεντόνια των κρεβατιών του δωματίου. Μόλις επέστρεψαν όμως τα χρήματα που είχε ο 80χρονος στο πορτοφόλι του δεν υπήρχαν κι αυτό ήταν άδειο.

Η αδελφή του ασθενούς έτρεξε να ειδοποιήσει κάποιους υπευθύνους, ωστόσο δεν φάνηκε τυχερή και το γεγονός δεν καταγγέλθηκε στην προϊσταμένη του τμήματος.

Ο 80χρονος κρατούσε αυτά τα χρήματα ως κόρη οφθαλμού, προκειμένου να πληρώσει κάποια έξοδα που θα προέκυπταν, καθώς είχε κανονιστεί για χθες η μεταφορά του σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου