Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Επίθεση Πάγκαλου στο ΚΚΕ για «μαύρο χρήμα»

Σκληρή αντιπαράθεση ξέσπασε σήμερα μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου και του εισηγητή του ΚΚΕ Άγγελου Τζέκη, κατά τη συζήτηση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου στη Βουλή, ενώ ΝΔ και ΛΑΟΣ προτίθενται, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους να ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΚΚΕ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί με το μηχανισμό στήριξης «να τρομοκρατήσει το λαό για να δεχθεί αδιαμαρτύρητα τις ρυθμίσεις που προωθεί και με τις οποίες κάνει ξέπλυμα μαύρου χρήματος».

Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε αυτή την τοποθέτηση «βαρύτατη ύβρη», και επιτέθηκε στο ΚΚΕ για τα "ανεξέλεγκτα οικονομικά του, τα οποία δεν επιτρέπει να έρθουν σε γνώση της Βουλής".

Αξιοσημείωτο είναι ότι στο αίτημα του κυρίου Πάγκαλου να ανακληθεί η δήλωση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος υπεραμύνθηκε της δήλωσης περί "μαύρου χρήματος" αναφερόμενος όμως αυτή τη φορά στο νομοσχέδιο και όχι στην Κυβέρνηση.

Θεωρώντας την παραπάνω ανασκευή, ως μεταμέλεια ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης απάντησε ότι: "κατανοήσατε το ολίσθημά σας και το αποσύρατε, άλλο είναι να αναφέρεστε στο νομοσχέδιο, κι άλλο στην Κυβέρνηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου