Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Η Μεγάλη Εβδομάδα στον κόσμο

Ισπανία - Σεβίλη: Μετανοημένοι με κουκούλες από την αδελφότητα ''La Candelaria" σχηματίζουν μια γραμμή ενώ φεύγουν από την εκκλησία για να λάβουν μέρος σε μια πομπή στην Σεβίλη, νότια Ισπανία, Τρίτη 30 Μαρτίου 2010. Εκατοντάδες πομπές πραγματοποιούνται σε όλη την Ισπανία κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας του Πάσχα.

Φιλιππίνες -Άνχελες Σίτι: Ένας άνδρας χτυπά έναν αυτομαστιγωνόμενο με έναν κορμό μπανανιάς ενώ κείτεται μπρούμυτα στο πεζοδρόμιο, μιμούμενος τις θυσίες του Ιησού Χριστού, στα πλαίσια της Μεγάλης Εβδομάδας ενώ περπατούν σε έναν δρόμο, Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010, στο Άνχελες Σίτι στην επαρχία Παμπάνγκα, βόρεια της Μανίλα, Φιλιππίνες. Αξιωματούχοι της τοπικής εκκλησίας αποδοκιμάζουν αυτήν την πρακτική αλλά οι πιστοί συνεχίζουν πιστεύοντας ότι θα εξιλεωθούν για τις αμαρτίες τους και ζητούν θεϊκή παρέμβαση για κάθε είδους προβλήματος, όπως ασθένειες και ακόμα και οικονομικές δυσκολίες.

Εκουαδόρ-Ριομπάμπα: Χριστιανοί συμμετέχουν σε μια πομπή της Μεγάλης Εβδομάδας στο Ριομπάμπα, Εκουαδόρ, Τρίτη 30 Μαρτίου 2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου